ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τέλος ο Σούστερ, ανέλαβε ο Χ. Ράμος

Τέλος ο Σούστερ, ανέλαβε ο Χ. Ράμος
Ράμος-Τότεναμ

Παρελθόν αποτελεί ο Μπερντ Σούστερ. Ο Χουάντε Ράμος αποτελεί τον αντικαταστάτη του (vds)

Η διοίκηση της "Βασίλισσας" αποφάσισε τη διακοπή της συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό με τον πρώην προπονητή της Τότεναμ και της Σεβίλλης να αναλαμβάνει άμεσα δράση.
Η δήλωση του Σούστερ ότι η Ρεάλ δεν έχει τύχη να κερδίσει την Μπαρτσελόνα προκάλεσε δυσαρέσκεια και ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς εισηγήθηκε στον πρόεδρο της ομάδας, Ραμόν Καλντερόν την απόλυση του.

Oι κακές εμφανίσεις των μαδριλένων αποτελούν μία ακόμη αιτία για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

"Μιλήσαμε με τον Σούστερ αυτό το πρωί για τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση μαζί και το πήρε καλά", ανέφερε ο Μιγιάτοβιτς στην συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του Χουάντε Ράμος.

"Πρέπει να πάρω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω τον Μπερντ Σούστερ για την δουλειά που έκανε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανε εξαιρετική δουλειά πέρσι, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το σουπερκύπελλο Ισπανίας".


Συμβόλαιο έξι μηνών o Ράμος

Ο Χουάντε Ράμος, ο οποίος απολύθηκε από την Τότεναμ τον περασμένο Οκτώβριο, υπέγραμε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με τους "μερένγκες".

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Αντιμετωπίζω αυτήν την δουλειά με ενθουσιασμό. Είναι το όνειρο του καθενός", αναφέρει ο Ισπανός στα πρώτα του λόγια ως τεχνικός της Ρεάλ.

"Ελπίζω να μην απογοητεύσω κανέναν και να πετύχω τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος αυτήν την χρονιά. Στις περισσότερες από τις προηγούμενες δουλειές μου είχα μικρά συμβόλαια (σε διάρκεια). Ήρθαμε γρήγορα σε συμφωνία και είμαι ικανοποιημένος. Αν είμαι χαρούμενος στο τέλος της χρονιάς ίσως να επεκτείνω το συμβόλαιο. Αμφότερες οι πλευρές είναι ελεύθερες να δουν τι θα γίνει μέχρι τότε".

Ο Ράμος φυσικά πέφτει κατευθείαν στα βαθιά, αφού θα κάνει ντεμπούτο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου", ενώ θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας αύριο κόντρα στην Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ. "Πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με την θέληση να κερδίσουμε. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου".

"Η Μπαρτσελόνα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πηγαίνει πολύ καλά, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον χαρακτήρα και το κύρος να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο σε κάθε γήπεδο του κόσμου".



Η παρουσίαση του Χουάντε Ράμος

























TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ