ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τέλος ο Οζίλ από την Φενέρμπαχτσε

Ο Μεσούτ Εζίλ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε ματς κόντρα στην Γαλατάσαραϊ | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Μεσούτ Εζίλ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε ματς κόντρα στην Γαλατάσαραϊ | 21 Νοεμβρίου 2021 @2021 AP IMAGES

Ο Μεσούτ Οζίλ αποτελεί παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο "Σουκρού Σαράτσογλου", με τα καναρίνια να ανακοινώνουν πως ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Τον Ιανουάριο του 2021 ο Μεσούτ Οζίλ μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε έχοντας μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ , όμως η θητεία του στα "καναρίνια" αποδείχτηκε βραχύβια.

Παρά το γεγονός πως η άφιξή του διαφημίστηκε πολύ, ο ίδιος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον πολύ μεγάλο ντόρο και μετά από 1,5 χρόνο είδε τους δρόμους του με την "Φενέρ" να χωρίζουν, έχοντας να επιδείξει σε αυτό το διάστημα 9 γκολ σε 37 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

"Συμφωνήσαμε με τον Μεσούτ Οζίλ για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό και του ευχόμαστε καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της καριέρας του", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό να ψάχνει πάντως εδώ και καιρό για τον επόμενο σταθμό με δεδομένο πως η σχέση του με τον προπονητή και τη διοίκηση ήταν σε κάκιστο σημείο.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η Μπασακσεχίρ ενδιαφέρεται έντονα και είναι η επικρατέστερη για να αποτελέσει την επόμενη ομάδα του, με τον μάνατζέρ του, Ερκούτ Σογκούτ, να υποστηρίζει ωστόσο πως πέρα από την Μπασακσεχίρ, υπάρχουν και άλλες ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ