ΣΕΒΙΛΛΗ

Τέλος ο Ντιέγκο Αλόνσο από τη Σεβίλλη, υποψήφιος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Τέλος ο Ντιέγκο Αλόνσο από τη Σεβίλλη, υποψήφιος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική του Europa League INTIME SPORTS

Η Σεβίλλη ηττήθηκε 3-0 από τη Χετάφε και ο Ντιέγκο Αλόνσο απολύθηκε από τον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας. Υποψήφιος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Η Χετάφε πέρασε σαν σίφουνας από το "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" και σάρωσε τη Σεβίλλη που παραπαίει, επικρατώντας 3-0. Λίγη ώρα αργότερα, η ομάδα της Ανδαλουσίας ανακοίνωσε το τέλος του Ντιέγκο Αλόνσο από τον πάγκο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Βίκτορ Όρτα, δήλωσε: "Από αύριο θα προσπαθούμε να εργαστούμε για την πρόσληψη νέου προπονητή του συντομότερο δυνατόν".

Ήδη στην Ισπανία ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ένα από αυτά είναι του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος αναζητά νέα επαγγελματική στέγη. Υποψήφιοι για την επόμενη μέρα της Σεβίλλης είναι επίσης οι Χάβι Γκράθια και Κίκε Φλόρες.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρισκόταν στον πάγκο της Σεβίλλης από τις 10 Οκτώβρη του 2023. Στα 13 παιχνίδια που καθοδήγησε την ομάδα της Ανδαλουσίες είχε δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ