ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Μπαντέα

Τέλος ο Μπαντέα
μπαντεα

Παρελθόν αποτελεί από την Τετάρτη για τον Πανσερραϊκό ο Βαλεντίν Μπαντέα

Πρόκεται για το δεύτερο ποδοσφαιριστή μετά τον Πετρόφ με τον οποίο οι νεοφώτιστοι προχώρησαν σε διαζύγιο.
" Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προχώρησε στη λύση του συμβολαίου και εύχεται στο Ρουμάνο ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Γιάννης Παπακώστας είδε να επιστρέφουν στους ρυθμούς της προπόνησης οι Κολέν και Μπανκουρά, ενώ ο Αμπουμπακαρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση αποχώρησε ο Γκούρτσας, λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

Εξάλλου ο Τάντιτς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε 20 μέρες.

Τέλος ο Άγγελος Διγκόζης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ χαρακτήρισε σημαντικό το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αναφέροντας: " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Πιστεύω ότι όλοι στην ομάδα να έχουμε καταλάβει σε ποια θέση βρισκόμαστε και ο καθένας από την πλευρά του να κάνει ότι μπορεί καλύτερο για να κερδίσουμε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εγώ προσωπικά και οι συμπαίχτες μου δίνουμε το λόγο μας στον κόσμο που αγαπάει και πιστεύει σ' αυτή την ομάδα, πως θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να κατακτήσουμε τους τρεις πόντους. Γι’ αυτό και ζητούμε τη συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος είναι ο 12ος παίκτης μας".






TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ