ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

​Τέλος ο Φορτούνης από την Εθνική ομάδα

​Τέλος ο Φορτούνης από την Εθνική ομάδα
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος από τις Φιλιππίνες έριξε την... βόμβα και αποκάλυψε πρώτος ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν θα αγωνιστεί ξανά με την Εθνική ομάδα.

Και ενώ το live από την Μανίλα κυλούσε ήρεμα και ωραία για το ματς της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Λιθουανία, η κουβέντα ξαφνικά πήγε στο ποδόσφαιρο και ο Παντελής Διαμαντόπουλος έριξε την... βόμβα.

Ο Κώστας Φορτούνης τελείωσε από την Εθνική μας ομάδα με απόφαση του ίδιου. "Ήταν πολλά και διάφορα αυτά που έγιναν τον προηγούμενο καιρό και σίγουρα ο εγωισμός του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να τα αντέξει. Ο ίδιος θα εξηγήσει τα πώς και τα γιατί, νομίζω σήμερα κιόλας, απλά επειδή μου έβγαλες τέτοια πάσα δεν γινόταν να μην την πάρω και να σου ξεκαθαρίσω να μην περιμένεις Φορτούνη στα επόμενα ματς. Το έχει πει και ο ίδιος σε αυτούς που πρέπει".

Αυτά ήταν τα κάποια από τα λόγια του Παντελή Διαμαντόπουλου στον Σπύρο Καβαλιεράτο ενώ πρόσθεσε: "Ακόμη και να ήθελε τώρα να τον καλέσει ο Πογέτ, δεν θέλει ο ίδιος ο παίκτης. Όλα κρίνονται στο γήπεδο. Αν πάμε στο Euro θα είναι δικαιωμένος ο προπονητής για την επιλογή του να δημιουργηθεί όλη αυτή η ιστορία. Γιατί εδώ που τα λέμε αυτός το δημιούργησε πριν λίγους μήνες. Μακάρι να πάμε και όλα τα άλλα δεν θα έχουν σημασία".

Δείτε το video:

Λίγο αργότερα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε την είδηση με ανάρτηση στο Instagram.

"Στη ζωή κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή το να αγωνιστεί με το εθνόσημο της πατρίδας του είναι ύψιστη τιμή. Για πολλά χρόνια έδωσα τα πάντα με την γαλανόλευκη και την Εθνική ομάδα όμως θεωρώ ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε και θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου.

Ελπίζω η απόφασή μου να αποχωρήσω από την Εθνική ομάδα να γίνει σεβαστή από όλους! Εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον στην Εθνική μας ομάδα! Ζήτω η Ελλάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα του Φορτούνη στο Instagram για την Εθνική
Το μήνυμα του Φορτούνη στο Instagram για την Εθνική
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ