ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τέλος και τυπικά ο Παναγόπουλος

Τέλος και τυπικά ο Παναγόπουλος
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με την Κίνηση Φίλων να επισκέπτεται τους παίκτες και να ανακοινώνει την αποχώρηση του Παναγόπουλου.

Με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Βάρης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην προπόνηση βρέθηκε με αντιπροσωπεία της Κίνησης Φίλων Πανιωνίου η οποία ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Έτσι, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα έχουν οι κ.κ. Αντώνης Μανίκας, Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Ταυτόχρονα, η αντιπροσωπεία της Κίνησης μίλησε στους παίκτες. Τους τόνισε την ανάγκη για κατάκτηση της νίκης στο ματς με τους Ηπειρώτες με τα μέλη της να στέλνουν μήνυμα πως θα κάνουν για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της ΠΑΕ.

Επίσης, η Κίνηση Φίλων Πανιωνίου κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή για να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση της νίκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Κουλουχέρης, Πάνος, Ανέστης, Καμπάνταης, Κούρος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Ζαχαράκης, Σταυροθανασόπουλος και Λάσνικ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ