ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος από την Κοπεγχάχη των Ζέκα - Οικονόμου ο Θόρουπ

Τέλος από την Κοπεγχάχη των Ζέκα - Οικονόμου ο Θόρουπ
@2022 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Κοπεγχάγης ο Γες Θόρουπ αποτελεί παρελθόν, με τη διοίκηση της ομάδας των Κάρλος Ζέκα και Μάριου Οικονόμου να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αλλαγή σελίδας στην Κοπεγχάγη των Ζέκα και Οικονόμου, με τον Γες Θόρουπ να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία μετά από απόφαση της διοίκησης και να παίρνει τη θέση του ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάκομπ Νέεστρουπ.

"Δυστυχώς, δεν είδαμε την ανάπτυξη και τη σταθερότητα στις επιδόσεις της ομάδας αυτή τη σεζόν την οποία θα ήθελε ο σύλλογος, και ως εκ τούτου τερματίζουμε τη συμφωνία μας με τον Γες Θόρουπ σήμερα", τόνισε ο πρόεδρος της Κοπεγχάγης, Άλαν Άγκερχολμ, για να συμπληρώσει:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ταυτόχρονα, πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Γες για την υποδειγματική του δουλειά, κυρίως σε σχέση με τη μεγάλη μεταμόρφωση που έχει κάνει στην Κοπεγχάγη τα τελευταία χρόνια.

Με τον Γες ο σύλλογος κατάφερε να κερδίσει ένα πρωτάθλημα Δανίας και εξασφάλιση της πρώτης πρόκρισης για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League από το 2016. Ευχόμαστε στον Γες ό,τι καλύτερο στη μελλοντική του καριέρα".

Όσον αφορά στον διάδοχό του στον πάγκο της ομάδας, ο πρόεδρος της Κοπεγχάγης είπε: "Στο πρόσωπο του Γιάκομπ Νέεστρουπ βλέπουμε έναν πολύ ικανό προπονητή που γνωρίζει καλά τον σύλλογο. Τον θεωρούμε έναν εξαιρετικά καταρτισμένο, κορυφαίο προπονητή που μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη περίοδο στο γήπεδο που πέρασε ο σύλλογος αυτή τη σεζόν"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ