ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος από την εθνική Αγγλίας ο Ρούνεϊ

Τέλος από την εθνική Αγγλίας ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στην εθνική Αγγλίας και το γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του. Ο επιθετικός της Έβερτον θεωρεί ότι ήρθε η ώρα για το φινάλε στα "λιοντάρια".

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποφάσισε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να βάλει φινάλε στην πορεία του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Αν και βρισκόταν στα πλάνα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και το δείχνουν μάλιστα και οι εμφανίσεις του με την Έβερτον, ο ίδιος θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει από τα "λιοντάρια".

Έτσι, λοιπόν, ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφασή του, όντας ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας με 53 τέρματα, ενώ πρόλαβε να φορέσει 119 φορές την φανέλα με το εθνόσημο. Αν μη τι άλλο, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ήταν πολύ ωραίο που ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με κάλεσε μέσα στην εβδομάδα και μου είπε πως με θέλει πίσω στην εθνική για τα ματς που έρχονται. Το εκτίμησα.

Ωστόσο, έχοντας σκεφτεί πάρα πολύ, του είπα πως έχω αποφασίσει να αποσυρθώ από την εθνική. Είναι πραγματικά μια δύσκολη απόφαση, την οποία συζήτησα με την οικογένειά μου, τον προπονητή μου στην Έβερτον και όσους είναι κοντά μου.

Το να παίζω για την εθνική, ήταν πάντα ιδιαίτερο για μένα. Κάθε φορά που αποτελούσα επιλογή είτε ως παίκτης είτε ως αρχηγός, την ένιωθα ως ένα μοναδικό προνόμιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει. Αλλά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσω.

Το να αφήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά ξέρω ότι έκανα το σωστό που επέστρεψα στο σπίτι μου, στην Έβερτον. Τώρα θέλω να επικεντρώσω όλη μου την συγκέντρωση στο να την βοηθήσω να γίνει επιτυχημένη.

Θα παραμένω πάντα θερμός υποστηρικτής της Αγγλίας. Το μόνο που με πειράζει είναι πως δεν έχω συμμετάσχει σε κανένα σύνολό της που να έχει επιτυχία στο ενεργητικό του. Ευελπιστώ ότι οι εκπληκτικοί παίκτες που φέρνει ο Γκάρεθ στην ομάδα, θα μπορέσουν να ανεβάσουν τον πήχη και πως η ομάδα θα στηριχθεί από όλους.

Μια μέρα το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και ανυπομονώ να το ζήσω ως οπαδός ή απ’ οποιαδήποτε θέση".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ