ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου Λουξ, 2022, Σαραβάκος: "Το αξίζαμε, επανεκκίνηση η επιστροφή στην Ευρώπη"

Ο Δημήτρης Σαραβάκος σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού
Ο Δημήτρης Σαραβάκος σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού IN TIME SPORTS

Λιτός, όπως πάντα, ο Δημήτρης Σαραβάκος, χαρακτήρισε επανεκκίνηση του Παναθηναϊκού την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάνοντας λόγο για καλύτερη συνέχεια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Λουξ.

Σταθερά προσγειωμένος και συγκροτημένος ο Δημήτρης Σαραβάκος, απέφυγε τα μεγάλα λόγια παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου Λουξ στον σαββατιάτικο τελικό του ΟΑΚΑ, υποστηρίζοντας στην κάμερα της Cosmote TV ότι η επιστροφή στην Ευρώπη αποτελεί αφετηρία καλύτερων ημερών για τον Παναθηναϊκό.

"Νομίζω ότι η χρονιά τελειώνει πολύ όμορφα. Το αξίζαμε, ήμασταν καλύτεροι", ανέφερε αρχικά ο συντονιστής των ποδοσφαιρικών τμημάτων και μέλος του ΔΣ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως "η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη".

Σχολιάζοντας την τροπή του τελικού ο μικρός του ελληνικού ποδοσφαίρου ισχυρίστηκε πως "όντως είχαμε άγχος, ο ΠΑΟΚ είναι καλή και σοβαρή ομάδα με ποιότητα", ενώ ερωτηθείς για την ανανέωση του συμβολαίου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε πως "θα έχουμε καλύτερες μέρες μαζί του".

"Σημαίνει επανεκκίνηση", αποκρίθηκε τέλος ο Δημήτρης Σαραβάκος απαντώντας στην ερώτηση για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ