ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου: Ένταση μεταξύ παικτών στα αποδυτήρια, τους χώρισε η αστυνομία, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της COSMOTE TV

Τελικός Κυπέλλου: Ένταση μεταξύ παικτών στα αποδυτήρια, τους χώρισε η αστυνομία, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της COSMOTE TV
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της COSMOTE TV, Πάρη Τσελεπίδη, υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας.

Νέα διακοπή υπήρξε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ με ένα μεγάλο κομμάτι τσιμέντου μάλιστα να τραυματίζει τον Αϊτόρ, σκόρερ στο 1-0 του "τριφυλλιού" έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στη συνέχεια, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν έξαλλος με έναν άνθρωπο από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της COSMOTE TV, Πάρης Τσελεπίδης, υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ενώ χρειάστηκε να τους χωρίσει η αστυνομία.

"Πολύ μεγάλη ένταση, μεγάλος αριθμός αστυνομικών, ασπίδες, κράνη, γκλοπ για να προσπαθήσουν να χωρίσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ