CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, Τσιμίκας: "Όταν παίζαμε στις αλάνες, λέγαμε ότι αγωνιζόμασταν στον τελικό"

Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 14 Μαΐου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 14 Μαΐου 2022 © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε στο κανάλι της Λίβερπουλ ενόψει του τελικού του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι όταν έπαιζε στις αλάνες ποδόσφαιρο, πάντα έλεγε ότι παίζει στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Λίβερπουλ ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube δηλώσεις των παικτών της ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σταντ Ντε Φρανς (COSMOTE Sport 1, MEGA και LIVE SPORT24). Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ένας από τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ που μίλησε και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι ένα μεγάλο όνειρο ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ότι πάντα όταν έπαιζε στις αλάνες έλεγε ότι έπαιζε αυτόν τον τελικό.

"Για να είμαι ειλικρινής είναι ένα μεγάλο όνειρο. Όταν παίζαμε στις αλάνες, πάντα λέγαμε ότι αγωνιζόμασταν στον τελικό του Champions League. Ανυπομονώ γι' αυτό το παιχνίδι. Οι κόκκινοι οπαδοί δίνουν τα πάντα. Όταν τους ακούμε, αυτό το αίσθημα είναι ανεκτίμητο.", ανέφερε ο Κώστας Τσιμίκας στο κανάλι της Λίβερπουλ.

"Έχουμε ωριμάσει πολύ ως ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται σε περισσότερους τίτλους. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ιστορία. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να το κάνουμε", ανέφερε ο αρχηγός των "reds", Τζόρνταν Χέντερσον.

"Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι ένα όνειρο να παίξεις στον τελικό, αλλά και να το κερδίσεις. Και μάλιστα να το κερδίσεις αφού το έχασες. Το χάσαμε την πρώτη φορά όλοι μαζί τον πρώτο μας τελικό" δήλωσε ο Φαν Ντάικ.

"Όταν ξεπεράσαμε την απογοήτευση της Κυριακής, σκεφτήκαμε πώς τώρα παίζουμε για το μεγαλύτερο τρόπαιο από όλα. Θέλουμε να νιώσουμε ξανά αυτό το αίσθημα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτσον.

"Όταν κερδίζεις κάτι και ζεις μια ιδιαίτερη στιγμή. Ήρθα στη Λίβερπουλ γι' αυτού του είδους τις ευκαιρίες. Δεν είναι εγγυημένο ότι θα νικήσεις και θα βρίσκεσαι εκεί, αλλά εδώ έχω συμπαίκτες που μάχονται για τον ίδιο στόχο", σχολίασε ο Άλισον.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ