CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Οι πανηγυρισμοί των οπαδών της Ρεάλ μεταφέρθηκαν στη Θιμπέλες

Τελικός Champions League 2022: Οι πανηγυρισμοί των οπαδών της Ρεάλ μεταφέρθηκαν στη Θιμπέλες
PRINTSCREEN

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του 14ου Champions League οι οπαδοί της Ρεάλ ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μαδρίτης και συγκεκριμένα στην πλατεία Θιμπέλες για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ και κατέκτησε το 14ο Champions League στην ιστορία της. Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν από το Σταντ Ντε Φρανς, όπως και από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όπου παρακολουθούσαν το παιχνίδι οι οπαδοί των μερένγκες.

Λίγο αργότερα οι οπαδοί της Ρεάλ ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μαδρίτης. Όπως ήταν αναμενόμενο πλήθος φιλάθλων της βασίλισσας συγκεντρώθηκε στην πλατεία Θιμπέλες.

Εκεί, οι οπαδοί της Ρεάλ τραγουδούσαν συνθήματα και πανηγύριζαν την κατάκτηση του τροπαίου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο σημείο βρίσκονταν για επίβλεψη και αστυνομικές Δυνάμεις. Να σημειωθεί πως οι φίλαθλοι των μερένγκες φώναξαν και υβριστικά συνθήματα κατά του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος επέλεξε να παραμείνει στην Παρί.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ