CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, Μπενζεμά: "Φυσικά σκέφτομαι τη Χρυσή Μπάλα, περήφανος για όσα έχω πετύχει"

Ο Καρίμ Μπενζεμά με το μετάλλιο των πρωταθλητών Ευρώπης, μετά την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ
Ο Καρίμ Μπενζεμά με το μετάλλιο των πρωταθλητών Ευρώπης, μετά την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά, που τερμάτισε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του Champions League, παραδέχθηκε μετά την κατάκτηση της διοργάνωσης ότι σκέφτεται τη Χρυσή Μπάλα, τονίζοντας πως όσα κατάφερε η Ρεάλ δεν ήταν θέμα τύχης.

Ο Καρίμ Μπενζεμά μπορεί να μην σκόραρε στον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ, όμως είναι εκείνος που οδήγησε τη Ρεάλ στο Σταντ Ντε Φρανς το Σάββατο (28/5) το βράδυ και εκείνος που αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 15 γκολ.

Η συμβολή του ήταν μεγάλη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θυμίζουμε πως σημείωσε χατ-τρικ κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι στους νοκ άουτ αγώνες του Champions League, ενώ πέτυχε συνολικά τρία γκολ στους δύο ημιτελικούς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γάλλος σταρ παραδέχθηκε πως το μυαλό του είναι στη Χρυσή Μπάλα, τονίζοντας πως έχει δώσει σχεδόν τα πάντα στην ομάδα του. Φρόντισε μάλιστα, να ξεκαθαρίσει πως οι νίκες της Ρεάλ δεν ήταν θέμα τύχης.

"Φυσικά και σκέφτομαι τη Χρυσή Μπάλα", δήλωσε συγκεκριμένα στο Canal Plus και συνέχισε: "Τώρα θα ενταχθώ στην εθνική ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα με την ομάδα μου. Σε κάθε περίπτωση είμαι περήφανος για αυτό που έχω κάνει".

"Δεν υπάρχει τύχη. Μπορείς να είσαι τυχερός μια φορά, αλλά όχι κάθε φορά. Αξίζαμε να νικήσουμε. Κάναμε προσπάθεια, επιστρέφαμε κάθε φορά και δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός στην ομάδα μας, είτε είναι βασικός είτε αναπληρωματικός, είτε δεν παίζει συχνά, αλλά δίνει τα πάντα στην προπόνηση.

Το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε αυτό το πέμπτο (για εκείνον) Champions League".

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο Παρίσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ