CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, Καμπέγιο: "Αγένεια που τραγουδούσαν συνθήματα την ώρα του show"

Η Καμίλα Καμπέγιο τραγουδά στο show του τελικού Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ
Η Καμίλα Καμπέγιο τραγουδά στο show του τελικού Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ © 2022 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Η Καμίλα Καμπέγιο εξέφρασε την ενόχλησή της για τη στάση του κόσμου στις κερκίδες του Σταντ Ντε Φρανς κατά τη διάρκεια του pre game show, καθώς ενόσω αυτή ερμήνευε στο stage άκουγε συνθήματα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Καμίλα Καμπέγιο ήταν εκείνη που άνοιξε τον τελικό του Champions League στο Παρίσι, καθώς τραγούδησε πριν από την καθυστερημένη σέντρα.

Ωστόσο, η Κουβανό-Αμερικανή τραγουδίστρια ενοχλήθηκε με την "υποδοχή" των θεατών που βρισκόταν στις κερκίδες του Σταντ Ντε Φρανς. Ο λόγος ήταν πως την ώρα που εκείνη τραγουδούσε, οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα. Είναι κάτι που η ίδια χαρακτήρισε "αγενές".

Η ανάρτηση της Καμίλα Καμπέγιο
Η ανάρτηση της Καμίλα Καμπέγιο

"Ξαναβλέπω τώρα την εμφάνισή μας και δεν μπορώ να πιστέψω ότι την ίδια στιγμή κάποιοι τραγουδούσαν τους ύμνους των ομάδων τους τόσο δυνατά. Η ομάδα μου κι εγώ δουλέψαμε ακούραστα για τόσο καιρό για να δημιουργήσουμε καλή ατμόσφαιρα και να προσφέρουμε ένα όμορφο show. Πολύ αγενές, αλλά τι να κάνεις. Χαίρομαι που σας άρεσε", έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια στο Twitter.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο Παρίσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ