CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Η Ρεάλ πρέπει να δώσει μπόνους στην Τσέλσι για τον Αζάρ λόγω κατάκτησης

Ο Εντέν Αζάρ απογοητευμένος στο Ρεάλ - Έλτσε
Ο Εντέν Αζάρ απογοητευμένος στο Ρεάλ - Έλτσε 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Τσέλσι πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ, διότι ο Εντέν Αζάρ θα την κάνει πλουσιότερη κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Η Ρεάλ πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League ύστερα από τη νίκη επί της Λίβερπουλ στον τελικό του Παρισιού και μαζί της πανηγύριζε και η... Τσέλσι.

Οι "μπλε" παρέδωσαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στους "μερένγκες" και ως... αντάλλαγμα θα πάρουν 17.500.000 ευρώ με την υπογραφή του Εντέν Αζάρ!

Το ποσό αυτό προβλεπόταν στους όρους του συμβολαίου της πώλησης του Βέλγου επιθετικού στη Ρεάλ από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2019, σε περίπτωση που οι Ισπανοί κατακτούσαν τον τίτλο.

Παρότι ήδη τα 115.000.000 του αρχικού ποσού φαίνονται πάρα πολλα, παρότι αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδια και συνολικά 83 λεπτά στο φετινό θεσμό, η Ρεάλ οφείλει να αποζημιώσει τους Άγγλους, αυξάνοντας περαίτερω τις δαπάνες της για τον Αζάρ.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE PREMIER LEAGUE LA LIGA ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ