CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Γκάρι Νέβιλ και Ριτσάρλισον χλεύασαν την ήττα της Λίβερπουλ

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν την ήττα της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ
Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν την ήττα της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ PRINT SCREEN TWITTER

Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ μπορεί η απογοήτευση μετά τον χαμένο τελικό Champions League να είναι μεγάλη, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και σε άλλες αγγλικές ομάδες. Ο Γκάρι Νέβιλ πανηγύρισε την ήττα των κόκκινων με οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ενώ ο Ριτσάρλισον τους χλεύασε με ένα tweet.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που στην Αγγλία χάρηκαν με τη νίκη της Ρεάλ στον τελικό του Champions League και πανηγύρισαν την ήττα της Λίβερπουλ με 1-0.

Μάλιστα, δεν δίστασαν και να το κρύψουν, με τον παλαίμαχο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεπαρουσιαστή, Γκάρι Νέβιλ, να είναι τρισευτυχισμένος μετά το τελευταίο σφύριγμα και να δημοσιεύει στα social media ένα video που πανηγυρίζει με οπαδούς των κόκκινων διαβόλων.

Στη συνέχεια έκανε και ένα Tweet, γράφοντας: "Είναι πραγματικά φυσιολογικό να είσαι χαρούμενος αν είσαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι εκστασιασμένος".

Ο Νέβιλ ωστόσο, δεν ήταν ο μοναδικός που χάρηκε με τον χαμένο τελικό της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Αντίθετα, ο Ριτσάρλισον θέλησε επίσης να χλευάσει τους αιώνιους αντιπάλους της ομάδας του. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Έβερτον δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου αναπαριστά τον ίδιο να οδηγεί το λεωφορείο τη Λίβερπουλ.

Με αυτόν τον τρόπο ο 25χρονος επιχείρησε να χλευάσει τους κόκκινους αφενός για την ήττα και αφετέρου για τη δυσκολία του πούλμαν της ομάδας να φτάσει στο Σταντ Ντε Φρανς.

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο Παρίσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΕΒΕΡΤΟΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ