ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταίο κέρδος οι βαθμοί!

Τελευταίο κέρδος οι βαθμοί!
Νικοπολίδης

Το τελευταίο κέρδος από τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη ήταν οι τρεις βαθμοί. Το SPORT 24 αναλύει

-Η ομάδα έδειξε, ότι και με λειψό δυναμικό λόγω των πολλών απουσιών, μπορεί να αντεπεξέλθει.
-Ο Λεμονής δικαιώθηκε που στήριξε τους μικρούς από την αρχή και τώρα που τους πραγματικά τους χρειάστηκε, τον στήριξαν.

-Καμιά φορά, οι παίκτες κάνουν τα συστήματα και οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που κινήθηκαν, όπως τους επέβαλλε η ανάγκη. Αλλά τα κατάφεραν.

-Ο Λιονέλ Νούνιες έδειξε ένα μέρος της αξίας του. Αυτός ήταν ο κορυφαίος, παρότι αντικαταστάθηκε και θα ήταν και ο πολυτιμότερος στις καρδιές του κόσμου (οι δημοσιογράφοι ψηφίζουν μόνο όσους βάζουν γκολ), αν δεν υπήρχε η φάση του Νικοπολίδη.

-Ο Αντώνης από την πλευρά του, κράτησε την... δικαιοσύνη στο Καραϊσκάκη. Γιατί αν σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, ο Τσίκινης έδινε αυτό το πέναλτι, τώρα θα έτρεχε με τα πόδια για την Καλαμάτα.

-Κι όμως, λίγο πριν φύγει το 2007, υπάρχουν ακόμη αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, ή αν θέλετε, προσπάθεια για να αλλοιωθούν αυτά! Τι κρίμα για το ποδόσφαιρο... Και οι Ολυμπιακοί πλέον, έχουν βρει την ευκαιρία και ασχολούνται και με τις γελοίες δηλώσεις αντιπάλων τους, προ λίγων ημερών. Λάθος των "ερυθρολεύκων". Όσα λέει ο καθένας τα... λούζεται ο ίδιος.

Αντίπαλοι και χαμόγελα

Χάρη στην παλικαριά κάποιων στιγμών λοιπόν και –κυρίως- την επέμβαση του Νικοπολίδη, ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο από την αξιόμαχη Ξάνθη. Και για να τα λέμε και όλα, αν υπήρχε μια ομάδα να παίξει πιο έξυπνα και να μην είχε τόσους εγωιστές ποδοσφαιριστές, ίσως και να μην έχανε. Οι Θρακιώτες όμως, έβαλαν τους εαυτούς τους, πολλές φορές, πάνω από την ομάδα και δεν ξέρουμε τι λέει γι' αυτό ο Κεχαγιάς. Δυο φορές ο Λαμπριάκος, μια ο Κιντάνα και μια ο Ραντζίνσκι δεν "έσπασαν" την μπάλα για να προσφέρουν ένα εύκολο γκολ. Ήθελαν αυτοί να γίνουν ήρωες. Και βέβαια ο Μπάρκογλου πήρε την μπάλα, έδειξε εμπιστοσύνη στον εαυτό του, έχασε το πέναλτι, αψήφισε τις οδηγίες του πάγκου (να το χτυπήσει ο Διγκόζης) και τώρα βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός... Θράκης. Αυτά τα εκμεταλλεύτηκαν οι Ολυμπιακοί και το πήραν το παιχνίδι και θα κάνουν και καλή χρονιά, περιμένοντας ένα πολύ δυσκολότερο 2008. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι ο αθλητισμός. Χαμογελούν τώρα στις γιορτές, μα πρέπει και να ετοιμάζονται για το Καυτανζόγλειο.

Οι... ενισχύσεις

Χωρίς πολλά-πολλά και να σας... ζαλίζουμε. Τί γίνεται με τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό; Ο Σίσιτς είναι ήδη παίκτης της ομάδας. Ο Μπελούσι, αποτελεί τον διακαή πόθο, υπήρξε μια αναβολή της υπογραφής συμβολαίων, αλλά υπάρχει βεβαιότητα, ότι το θέμα θα τελειώσει. Κοντά είναι οι Πειραιώτες στο να δανειστούν και τον Αλμιρόν από την Γιούβε. Κι επειδή γίνεται ντόρος για τον Γκαλίτσιο, η Λάρισα προτιμά να τον δώσει στον Ολυμπιακό, αλλά το καλοκαίρι, όχι τώρα!

Δύο μέρες ρεπό

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας γυμνάστηκαν σήμερα στις 12:00. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, όπως και ο Στολτίδης. Θεραπεία έκαναν οι Πατσατζόγλου και Αρτσούμπι.

Ο Λεντέσμα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Λούα Λούα έκανε θεραπεία λόγω ενός αιματώματος που έχει στον δεξιό τετρακέφαλο από το χθεσινό παιχνίδι.

Νωρίτερα γυμνάστηκαν οι Σέζαρ, Τοροσίδης και Άντζας, ενώ απουσίασαν με άδεια οι Κοβάσεβιτς, Μήτρογλου και Νε.

Αύριο Δευτέρα 31/12/07 και την Τρίτη 1/1/08 οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τετάρτη 2/1 και ώρα 17:00.

*Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι. Ο Aργεντινός θα συνεχίσει στο σπίτι του την αγωγή που του έχει χορηγηθεί.






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ