ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τελευταία προσπάθεια για τρεις

Τελευταία προσπάθεια για τρεις
Τζάνης INTIME SPORTS

Θρίλερ με τις ανανεώσεις στον Πανθρακικό με την διοίκηση της ομάδας να κάνει νέα προσπάθεια για να κρατήσει τους τρεις... φευγάτους.

Μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην Superleague οι άνθρωποι του Πανθρακικού ξεκίνησαν και τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Άκης Μάντζιος, που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του, έχει κάνει τις εισηγήσεις του, ζητώντας ουσιαστικά να παραμείνει ο φετινός κορμός.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, μοιάζει δύσκολο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αφού πολλά συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και παίκτες που έκαναν καλή σεζόν έχει στα χέρια τους προτάσεις με καλά χρήματα.

Η διοίκηση της ομάδας πάντως δεν το βάζει κάτω και κάνει προσπάθειες για να κρατήσει τα "δυνατά" της χαρτιά. Μεταξύ αυτών είναι και οι Τζάνης, Ζορντάο, Ρομέου.

Ο Τζάνης βρίσκεται κοντά στον Παναιτωλικό, ο Ζορντάο έχει προτάσεις από Ελλάδα και Πορτογαλία, ενώ ο Ρομέου την... ψάχνει για επαναπατρισμό στην Βραζιλία.

Τέλος να πούμε πως συζητήσεις γίνονται και με τον Καθάριο (έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο), καθώς τέσσερις μεγάλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας τον παρακολουθούν.

Μένει να δούμε λοιπόν αν τελικά θα καταφέρουν να τους μεταπείσουν.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ