CHAMPIONS LEAGUE

Τελειώνουν την πρόκριση Λιόν, Ρεάλ

Τελειώνουν την πρόκριση Λιόν, Ρεάλ
ζουνινιο

Με νίκες εντός έδρας σήμερα κόντρα στις Ντιναμό Κιέβου και Στεάουα Βουκουρεστίου, Λιόν και Ρεάλ τελειώνουν νωρίς την υπόθεση πρόκριση

Λιόν-Ντιναμό Κιέβου

Με νίκη σήμερα στο "Ζερλάν" κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, η Λιόν θα βρεθεί για 4η συνεχή χρονιά στην φάση των "16"

"Κανένα έλεος", αυτή είναι συμβουλή του Ζεράρ Ουγιέ προς τους παίκτες του, λίγο πριν τον αγώνα με την Ντιναμό Βουκουρεστίου στο "Ζερλάν".

Τρία χρόνια τώρα, η "Λιονέ" αναδεικνύονται πρώτοι στους ομίλους στους οποίους συμμετέχουν και φέτος φαίνεται πως θα συνεχίσουν αυτήν την καλή παράδοση αφήνοντας πίσω τους την Ρεάλ Μαδρίτης. "Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός καθώς θέλουμε να εξασφαλίσουμε από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση" λέει ο Ζεράρ Ουγιέ και συνεχίζει "όμως ακόμα και αν το πετλυχουμε από σήμερα δεν θα χαλαρώσουμε καθώς θέλουμε να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου".

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Φρεντ θα απουσιάσει, ενώ οι Τζον Κάριου και Καρίμ Μπενζέμα, επιστρέφουν από τους τραυματισμούς τους και θα είναι στην διάθεση του Ζεράρ Ουγιέ.

Για τον τεχνικό της Ντιναμό, Ανατόλι Νταμιανένκο πάντως πάντως και μία ισοπαλία, θα είναι τιμητικό αποτέλεσμα. "Η Λιόν έχει το ψυχολογικό αβαντάζ καθώς μας έχει νικήσει ήδη μία φορά" λέει ο ίδιος, "όμως είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός από τον Ζουνίνιο, ο οποίος είναι εξαιρετικός, οι ομάδες δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές. Το πιο σημαντικό είναι να περιορίσουμε όσο γίνεται τα λάθη και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Παίζουμε για την τιμή της Ντιναμό και μια νίκη θα κάνει το όνομα της ομάδας να ακουστεί ξανά στην Ευρώπη"

Πιθανές ενδεκάδες:

Λιόν: Κουπέ, Κλερκ, Σκιλασί, Κρις, Αμπιντάλ, Τιάγκο, Τουλαλάν, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, Γκοβού, Μαλουντά, Κάριου

Ντιναμό: Σοφκόφσκι, Μάρκοβιτς, Ροντόλφο, Γκάβρανσιτς, Ελ Καντουρί, Γκούσεφ, Μίχαλικ, Γιουσούφ, Ρεμπρόφ, Κλέμπερ, Μιλέφσκι

Ρεάλ Μαδρίτης-Στεάουα Βουκουρεστίου

Με νίκη σήμερα κόντρα στην Στεάουα η Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθεί την πρωτοπόρο Λιόν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης

Η ήττα από την Λιόν κατά την πρώτη του αγωνιστική του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, αρχίζει να γίνεται σιγά-σιγά μακρινή ανάμνηση για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι μάλιστα με νίκη τους σήμερα κόντρα στην Στεάουα, ουσιαστικά εξασφαλίζουν το εισιτήριο για τους "16" του θεσμού, με δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Την ήττα από την Λιόν, ακολούθησε η νίκη με 5-1 επί της Ντιναμό Κιέβου, αλλά και το 4-1 στο Βουκουρέστι για την ομάδα του Φάμπιο Καπέλλο, η οποία έδειξε πως δεν επηρεάστηκε από το κακό ξεκίνημα.

Στα τελευταία τις δύο παιχνίδια εντός Ισπανίας, οι "Καστιγιάνοι" νικήσει τις Ταραγόνα και Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Όσο για το παιχνίδι με την Στεάουα; ο Φάμπιο Καπέλο λέει γι αυτό: "Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι από αυτά που έχουμε δώσει φέτος. Αν νικήσουμε θα βρεθούμε κατά 95% στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κασάνο, Σισίνιο και Μίτσελ Σαλγκάδο, όμως στην ομάδα επιστρέφουν οι Έμερσον και Μπέκαμ. "Είναι πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια τους και ακόμα έχουν πολλούς καλούς κι ποιοτικούς παίκτες" λέει ο Καπέλο, για τους αντιπάλους του.

Λόγω της μεγάλης νίκης μέσα στο Κίεβο με 4-1 κατά τον πρώτο αγώνα για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Στεάουα έχει τρείς βαθμούς και με νίκη μέσα στο Μπερναμπέου (!!!) θα παλέψει και εκείνη για την δεύτερη θέση που οδηγεί στους "16"

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρεάλ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Καναβάρο, Ελγκέρα, Ρομπέρτο Κάρλος, Ντιαρά, Έμερσον, Γκούτι, Ρομπίνιο, Ραούλ, Φαν Νίστελροϊ

Στεάουα:Τσερνέα, Στάντσι, Γκόιαν, Γκιονέα, Πέτρε Μαρίν, Λόβιν, Μποστίνα, Ντίτσα, Μπαντέα, Θερό








































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ