ΚΥΠΡΟΣ

Τεχνικός διευθυντής ο Σιούλας

Τεχνικός διευθυντής ο Σιούλας
ΣΙΟΥΛΑΣ ΤΑΣΟΣ

Ο Τάσος Σιούλας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ

Κατά το παρελθόν ο Τάσος Σιούλας ήταν διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ είχε και ρόλο σκάουτερ στους "πράσινους" μέχρι τον Ιούνιο του 2003. Παλαιότερα εργάστηκε ως προπονητής στην ομάδα της Καλαμάτας, ενώ υπήρξε τεχνικός διευθυντής και στον Αστέρα Τρίπολης.
Από το περασμένο καλοκαίρι παρακολουθούσε ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, ενώ αξιζει να σημειωθεί πως είχε παρακολουθήσει τον περασμένο Μάρτιο για λογαριασμό του συλλόγου της Λευκωσίας, αλλά και ελληνικών ομάδων κάποιους Σενεγαλέζους ποδοσφαιριστές.

"Ανακάλυψη" του θεωρείται ο Σωτήρης Λεοντίου που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, τον οποίο είδε αγωνιζόμενο το 2001 με τα χρώματα των Λογκάδων στα Ιωάννινα και τον πήρε άμεσα στην Ακαδημία του "τριφυλλιού", αλλά και ο Φίλιππος Δάρλας, που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό την ίδια χρονιά (τον εντόπισε το χειμώνα του 2000).

Τελευταία του "ανακάλυψη" θεωρείται ο Σωτήρης Νίνης, όταν το καλοκαίρι του 2003 έκανε θετική εισήγηση στον Τότη Φυλακούρη κι αποκτήθηκε από τις Ακαδημίες "Γιάννης Παθιακάκης" το 2003, σε ηλικία 13 ετών.




TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ