ΠΑΟΚ

Τεχνικός διευθυντής Μάλμε: "Σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση για Τσόλακ, βλέπουμε την αγορά για άλλον επιθετικό"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέας Γκέοργκσον επανήλθε στην υπόθεση του Κροάτη επιθετικού τονίζοντας ότι ευελπιστεί ότι οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ θα έχουν θετική κατάληξη για την ομάδα του που θα πρέπει ωστόσο να εξετάσει την αγορά για εναλλακτικές λύσεις.

Νέες δηλώσεις για την περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε Αντρέας Γκέοργκσον, σε ΜΜΕ της Σουηδίας, τονίζοντας σε αυτές πως η υπόθεση του παραμένει ανοικτή, ωστόσο η ομάδα του θα πρέπει να εξετάσει και τις εναλλακτικές της λύσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

"Η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη και καμία πόρτα δεν έχει κλείσει οριστικά. Ευελπιστούμε ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά για μας. Ο Τσόλακ ήταν σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας και η συνεργασία μας μαζί του ωφέλησε και εμάς και τον ίδιο. Παράλληλα όμως θα πρέπει να δούμε πως κινείται η αγορά των επιθετικών. Υπάρχουν διαφορετικά σενάρια", δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των Σουηδών, τονίζοντας ότι η Μάλμε δεν έχει λόγο να αγχώνεται για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού από τον ΠΑΟΚ.

"Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση και δεν είναι σαν να στεκόμαστε στο νερό ούτε στην διαπραγμάτευση για τον Τσόλακ, ούτε στο ενδεχόμενο να αποκτήσουμε άλλον φορ. Παραμένουμε ήρεμοι", συμπλήρωσε ο Σουηδός.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ