ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεχνικός διευθυντής Φορτούνα για Κλάρερ: "Δεν θα τον αφήσουμε ελεύθερο, θα ανανεώσει ή θα βρούμε άλλες λύσεις"

Τεχνικός διευθυντής Φορτούνα για Κλάρερ: "Δεν θα τον αφήσουμε ελεύθερο, θα ανανεώσει ή θα βρούμε άλλες λύσεις"

Ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Κλάους Άλοφς, μίλησε για το μέλλον του Κρίστοφ Κλάρερ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στην άμυνα.

Σε πρώτο πλάνο για την εναλλακτική επιλογή στο rotation της άμυνας του Παναθηναϊκού είναι ο 23χρονος Αυστριακός πανύψηλος κεντρικός αμυντικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Κρίστοφ Κλάρερ.

Το Σάββατο (24/6) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γερμανικής ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, με τον τεχνικό διευθυντή, Κλάους Άλοφς παρόντα.

Οι Γερμανοί ρεπόρτερ ρώτησαν τον Άλοφς για τους δύο... φευγάτους της Φορτούνα, τον Κλάρερ και τον Τανάκα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έδωσε κάποια στοιχεία τονίζοντας στην Bild: "Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας. Δεν θέλουμε να τον αφήσουμε με ελεύθερη μεταγραφή.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε άμεσα τι θα γίνει με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2024 και με ποιους θα δουλέψουμε στο μέλλον. Θέλουμε να επεκτείνουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα συμβόλαιά τους, διαφορετικά θα βρούμε άλλες λύσεις".

Με λίγα λόγια, είτε ο Κλάρερ θα δεχθεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι ή σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

H Φορτούνα είχε αγοράσει τον Κλάρερ από τη Σαουθάμπτον το 2020 για 400.000 ευρώ. Φέτος αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία, με δύο γκολ και μία ασίστ.

Δείτε το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ στο 1:00:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ