ΑΡΗΣ

Τάτος: "Δεν ήρθα για να φύγω"

Τάτος: "Δεν ήρθα για να φύγω"

Ο Ανδρέας Τάτος σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Για τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο Ανδρέας Τάτος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο 24χρονος άσος στα όσα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova και επί προσωπικού ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήρθε στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι για να φύγει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Τάτος:

Ανδρέα, δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη; " Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, όπως και ο κόσμος θέλει τη στήριξή μας, γιατί είμαστε χάλια βαθμολογικά, ώστε να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα. Πιστεύω να τα καταφέρουμε και ν' αλλάξουμε όλα αυτά που συμβαίνουν".

Σε εσένα ειδικά ο κόσμος δείχνει ξεχωριστή αγάπη. Πως το εξηγείς; " Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος απ΄ τον κόσμο και την αγάπη που μου δείχνει. Γι αυτό ξαναήρθα στην ομάδα, διότι την αγαπάω πολύ, έχοντας δεθεί, μετά τα όσα περάσαμε πέρυσι. Επειδή, λοιπόν, έχω βιώσει πολλά πράγματα στον Άρη, πιστεύω ότι θα τ' ανατρέψουμε όλα".

Γι' αυτό δεν θέλησες να φύγεις, παρά τα σενάρια που αναπτύχθηκαν για σένα; " Εγώ δεν ήρθα στον Άρη για να φύγω! Ήρθα για να παλέψουμε και να καταφέρουμε να σωθούμε".

Τι εύχεσαι για το 2014 που μόλις ήρθε; " Θέλω όλος ο κόσμος να βγει απ' τη δύσκολη θέση που βρίσκεται και οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά. Να μπορέσει να πάρει μια ανάσα και οι Αρειανοί να χαρούν τη σωτηρία της ομάδας. Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο για τον Άρη αυτό, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα και οικονομικά και μακάρι όλα να πάνε καλά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ