ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τάρε: “Δεν γνωρίζω κάτι για Σισέ”

INTIME SPORTS

Την ώρα που οργιάζει η φημολογία ότι άνθρωποι της Λάτσιο έρχονται στην Ελλάδα για να διαπραγματευτούν με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ίλι Τάρε δήλωσε άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος την τελευταία διετία είναι μαζί με τον Μάξι Λόπες της Κατάνια οι δύο πρώτες επιλογές της Λάτσιο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με τους πρωτευουσιάνους να έχουν μάλιστα τη δυνατότητα να καλύψουν το ετήσιο κασέ του Σισέ που αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ.

Τα ίδια μέσα υποστηρίζουν ότι θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα ταξίδι στην Αθήνα ώστε να κατατεθεί πρόταση στους “πράσινους” για το μεγάλο αστέρι της ομάδας, με τον τεχνικό διευθυντή των “λατσιάλι” Ίλι Τάρε να μην επιβεβαιώνει πάντως αυτά τα σενάρια.

“Ξέρω. Θα με ρωτήσετε για τον Σισέ. Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος και αρχίζουν όλοι να γράφουν. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο”, δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα “Sportday” ο άλλοτε επιθετικός της Λάτσιο, και συμπλήρωσε:

“Όσο γι’ αυτό που λένε ότι θα ταξιδέψει κάποιος από την ομάδα μου στην Αθήνα, εγώ δεν γνωρίζω κάτι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ