ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ταουσιάνης: “Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, αλλά τι άλλο να ζητήσεις από αυτά τα παιδιά”

INTIME SPORTS

Διαβάστε όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, μετά τη νίκη της Ελλάδας με 1-0 επί της Βορείου Ιρλανδίας.

Η Εθνική Ελπίδων έκανε μια εξαιρετική πορεία στα προκριματικά του Euro 2027, αλλά το 1-0 κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία δεν ήταν αρκετό για να τη στείλει απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης. Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των playoffs.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας στάθηκε στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να ζητήσει τίποτα περισσότερο από τους ίδιους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης:

“Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου βρήκαμε λύσεις στο χαμηλό μπλοκ του αντιπάλου, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, που δυστυχώς στις λεπτομέρειες δεν έφεραν ένα δεύτερο γκολ που θα μας έδινε την πρόκριση άμεσα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πικρία σε όλους και είναι φυσιολογικό, γιατί ήμασταν πολύ κοντά στην υλοποίηση ενός σπουδαίου στόχου.

Ωστόσο τί άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά για τη συνολική τους έως τώρα εικόνα; Έκαναν εξαιρετικά παιχνίδια, πέτυχαν εννέα νίκες σε δέκα αγώνες και σήμερα πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, καταθέτοντας όλα τους τα ψυχικά αποθέματα για την απευθείας πρόκριση.

Γι’ αυτό οφείλουμε για άλλη μια φορά να τους δώσουμε συγχαρητήρια.

Τώρα βρισκόμαστε στα μπαράζ και αυτό το δεδομένο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Καλή επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις ομάδες τους και τον επόμενο μήνα, με την ικανότητα και την αποφασιστικότητα που μας χαρακτηρίζει, να πετύχουμε αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα”

Δείτε το Box2Box by Betsson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ