THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Τάκης Μπαλτάκος στο Show Must Go On: "Θα δούμε τι θα γίνει με Πογέτ, έπρεπε να παίξουμε πιο επιθετικά με τη Γεωργία"

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο
Ο Παντελής Διαμαντόπουλος με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του SPORT24 και του Παντελή Διαμαντόπουλου, Show Must Go On, και μίλησε μεταξύ άλλων για τη διαιτησία, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, την έδρα και την παρουσία ή όχι φιλάθλων, και την Εθνική Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, βρέθηκε τη Δευτέρα (08/04) στο studio του SPORT24 και την εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλο, Show Must Go On και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο "διαιτησία", την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και την παρουσία ή όχι φιλάθλων.

Επίσης, μίλησε για την Εθνική Ελλάδας και το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της "γαλανόλευκης".

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

- Πώς είναι να είσαι πρόεδρος της ΕΠΟ: "Είναι όπως παλιά στην Αμερική που εκτελούσαν σε ηλεκτρική καρέκλα (σ.σ. γέλια)".

- Και κάθε πότε μπαίνει το ρεύμα: "Συνέχεια είναι έτσι".

- Για να είναι σε αυτή την καρέκλα δεν φταίει και ο πρόεδρος; "Δεν είναι αυτόκλητος, αν φταίνε κάποιοι είναι αυτοί που τον ψήφισαν".

- Πρέπει να αλλάξει αυτή η διαδικασία της εκλογής; "Υπάρχουν σκέψεις και φωνές που θα λένε πως θα έπρεπε να ψηφίζουν οι ΕΠΣ, οι ομάδες. Για να αλλάξει το εκλογικό σύστημα δεν αποφασίζει ο πρόεδρος αλλά η Γενική Συνέλευση. Δεν νομίζω όμως πως θα άλλαζαν πολύ τα πράγματα. Το ακούω, αλλά δεν με αφορά κιόλας".

- Πόσο μπάσκετ βλέπεις; "Δεν προλαβαίνω. Τα κρίσιμα παιχνίδια τα βλέπω αλλά όχι".

- Πότε πήγες τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ; "Στο ΟΑΚΑ δεν πάω γιατί αν πάω θα μου πούνε γιατί πήγες εκεί".

- Πόσο ίδια είναι όσα γίνονταν στο μπάσκετ και στον ΕΣΑΚΕ παλιά με όσα γίνονται στην ΕΠΟ; "Το μπάσκετ στη δεκαετία του 90 υπήρχαν δύο κολοσσοί, η οικογένεια Γιαννακόπουλου και μετά ο Κόκκαλης. Αρχικά επικρατούσε ο Κόκκαλης και μετά εμείς που πήραμε όλα τα πρωταθλήματα. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτά. Δεν βλέπω μεγάλη σχέση με το σήμερα. Δεν υπήρχε η τοξικότητα η σημερινή. Θυμάμαι πως όταν πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα είχε βγει ο Κόκκαλης και είχε πει πως ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ δουλεύει καλά".

- Πώς είναι οι σχέσεις με τη Stoiximan Super League και δη με τον Ολυμπιακό που σου πάει τόσο κόντρα; Υπάρχουν και άλλοι φωνακλάδες; "Οι ανακοινώσεις του Ολυμπιακού είναι κόντρα στην ΕΠΟ και εμού προσωπικά. Άλλοι δεν έχουν βγάλει ανακοινώσεις συστηματικά αλλά σποραδικά".

- Γιατί το κάνει αυτό ο Ολυμπιακός; "Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ. Πρέπει να ρωτήσεις τον Ολυμπιακό".

- Πού πιστεύεις πως οφείλεται αυτό το γεγονός; "Οφείλεται στο γεγονός πως ήμουν στον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια. Δεν νομίζω κάτι άλλο. Το θεωρώ αναμενόμενο. Δεν μου κάνει εντύπωση. Το περίμενα".

- Έφτασες στα όρια σου; Να πεις πως φεύγεις...: "Ούτε για αστείο. Πουθενά δεν έγινε χαμός. Τα λεγόμενα από το ένα αφτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Δεν επηρεάζομαι από κανένα αθλητικό ή παραθλητικό γεγονός".

- Πώς θα ξεκινήσει να φτιάχνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να το κλείσουμε; "Όχι να το κλείσουμε, αυτό είναι αυτοκτονία. Να έχουν τόσα χρήματα οι ΕΠΣ ούτως ώστε να μην μπορεί κανείς να τους πει με 20 μπάλες ψηφίστε αυτόν".

- Πού να τα βρουν τα χρήματα οι ΕΠΣ; "Από την ΕΠΟ".

- Τους τα δίνεις; "Ναι, βεβαίως αλλά θα πρέπει και οι ενώσεις να αξιοποιούν αυτό που έχουν. Το βασικό είναι να μην είναι ζητιάνοι οι πρόεδροι των ΕΠΣ γιατί τότε γίνεται αυτό που λες εσύ;"

- Λένε πως η ΑΕΚ έχει τους περισσότερους συμβούλους μέσα στην ΕΠΟ κι όταν τίθεται θέμα ψηφοφορίας περνάνε οι αποφάσεις της κι εσύ με κάποιους ακόμα στηρίζεις τον ΠΑΟΚ. Πες ότι θες, ναι ή όχι, πως είναι μπούρδες όλα αυτά: "Δεν θα πω ούτε ναι, ούτε όχι. Όλες οι αποφάσεις είναι ομόφονες. Οι αποφάσεις είναι 100άδες ολη τη χρόνια. Όλες τους ομόφονες, δεν υπάρχει μειοψηφία του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος έχει διπλή ψήφο. Εγώ δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ".

- Εσύ που είσαι ο πρόεδρος απάντησε μου στο πως είναι δυνατόν ο Ιάκωβος Φιλιπούσης, χωρίς να υπάρχει κάτι προσωπικό απλά είναι κάτι που το λένε αρκετοί, που προέρχεται από το μπάσκετ να είναι εκτελεστικός διευθυντής στην ομοσπονδία και δεν είμαι εγώ, ο κάθε εγώ που έχω παίξει και ποδόσφαιρο; "Καταρχήν είναι στην ΕΠΟ από το 2016. Τον βρήκα εκεί. Ήταν εκεί από την εποχή του Κοντονή.

Έχεις τσακωθεί μαζί του; "Έχεις αδερφό, αδερφή. Δεν τσακώνεσαι μαζί τους; Φυσικά και θα τσακωθώ μαζί του, τα αδέρφια δεν τσακώνονται μεταξύ τους".

- Αν σου έδινε κάποιος την ευκαιρία να κόψεις ένα από τα θέματα μαχαίρι ποιο θα ήταν αυτό. Η διαιτησία; "Ναι. Το έχω πει και πριν εκλεγώ. Η διαιτησία για την ΕΠΟ είναι βάρος. Έλα όμως που η FIFA και η UEFA δεν το ακούνε καν. Πρέπει να είναι υπό την τοπική ομοσπονδία".

- Αν η Stoiximan Super League τα βρει με την ομοσπονδία και πάνε σε FIFA-UEFA τι θα γίνει; "Ακούνε μόνο την ομοσπονδία. Αν τους πει η ομοσπονδία πως θέλει να πάει εκεί η διαιτησία θα το ακούσουν. Αυτό που δεν ακούν είναι η Κυβέρνηση να παρεμβεί. Για την ΕΠΟ θα ήταν καλό, για τη Super League θα ήταν κακό, θα διαλύσει σε έναν χρόνο".

- Γιατί η EuroLeague διαλύθηκε; "Εδώ είναι Βαλκάνια. Δεν είναι Ευρώπη. Αν ελέγχουν τη διαιτησία θα μπορούν να κάτσουν γύρω από ένα τραπέζι για ένα πέναλτι που δόθηκε, αλλά δεν ήταν;

Βλέπεις 14 ομάδες να λένε πως θέλουμε να βρούμε έναν άνθρωπο να αναλάβει τη διαιτησία και να τον στείλουν στην ΕΠΟ; Κι οι 14, όχι οι δύο ομάδες".

- Φεύγει ο Κλάτενμπεργκ και μπαίνει ο Μπένετ τι έγινε εκει; "Εμείς είχαμε αποφασίσει σαν ομοσπονδία, το είχε αποφασίσει και η Λίγκα, αλλά εμείς δεν πρέπει να την ακούμε. Δεν έχει ενοχλήσει η Λίγκα, θέλει να έχει άποψη.

Αν έρθει ένας μεγαλοεπενδυτής στην Ελλάδα για να κάνει μια επένδυση. Τους κανόνες θα τους βάλει αυτός; Το κράτος δεν είναι αυτό που βάζει τους κανόνες; Τι λέει η FIFA;

Πως δεν μπορούν να βάλουν τους κανόνες αυτοί που παίζουν, αλλά η ομοσπονδία που δεν παίζει. Αυτή θα ορίζει τους κανόνες με τους οποίους θα παίζει το υποσύνολο. Αν συμφωνήσουν εδώ είμαστε.

Πίσω στον Μπένετ τώρα. Είχαμε πάρει μια απόφαση το 2023-24 να έρχονται ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι. Την ήξερε και προσπάθησε να βάλει Έλληνα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Του είπαμε πως έχουμε πάρει μια απόφαση πως στα ντέρμπι θέλουμε ξένους διαιτητές.

Αυτός δεν το δεχόταν. Του είπαμε πως κοντράρει την απόφαση της ομοσπονδίας και μιλάμε για δόγμα. Δεν το δέχθηκε και παραιτήθηκε. Δεν του είπαμε μη βάλεις τον Σιδηρόπουλο, βάλε τον Διαμαντόπουλο ή τον Μανούχο".

- Και φέρνετε τον Φρόϊντερφελντ από μια χώρα που δεν έχει VAR; "Αρχικά δεν ήρθε για VARistas αλλά για αρχιδιατητής. Νομίζεις πως ο προηγούμενος είχε πιστοποίηση για VAR. Θέλαμε να είναι από μια χώρα καθαρή.

Εγώ μίλησα με τον Γάλλο πρόεδρο για να βρει και μας είπε δεν μπορεί να βρει. Είχα συμφωνήσει με έναν Ισπανό που εν τέλει μετά είδαμε πως είχε συμβόλαιο και με άλλη ομοσπονδία.

Οπότε καταλήξαμε στον Φρόϊντερελντ για τον οποίο είχαν συμφωνήσει οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ καθώς ήταν αντίπαλος του Κλάτενμπεργκ. Τον είχε στείλει η UEFA".

- Οι ομάδες φωνάζουν και λένε φέρε τους καλύτερους, χθες στο Βικελίδης ήρθε ένας διαιτητής που καλύτερα να σφύριζα εγώ; "Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά. Θα ήθελα οι ομάδες και οι 14 να έρθουν μια εβδομάδα στην ΕΠΟ και να παρακολουθήσουν τη διαδικασία για πόσα mail φεύγουν και πόσες αρνήσεις έχει η ΕΠΟ.

Είτε γιατί δεν έχουν διαιτητές διαθέσιμους, είτε γιατί δεν θέλουν ξένοι διαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα. Ξέρεις πόσα όχι λαμβάνει κάθε εβδομάδα η ΚΕΔ. Για την ΕΠΟ καλύτερα να είναι ξένος ελίτ, αλλά δεν έρχονται. 26 είναι οι ελίτ, όχι 260".

- Είσαι υπέρ του να ακούγονται οι διάλογοι των διαιτητών; "Σαφώς ναι αλλά δεν το δέχεται η ΚΕΔ. Είναι ανεξάρτητη, δεν μπορούμε να παρέμβουμε στην ΚΕΔ".

- Θεωρείς πως η ΚΕΔ σου βάζει στοπ; "Σε όλους βάζει. Είναι ανεξάρτητη. Έχει άλλο κτήριο. Όταν έκανα παρέμβαση με τον Μπένετ για τον Σιδηρόπουλο οι ίδιοι που έλεγαν τι θα γίνει; Τι κάνει με τον Σιδηρόπουλο η Μπένετ οι ίδιοι έλεγαν να ο Μπαλτάκος κάνει παρέμβαση".

- Τα περίμενες όλα αυτά πριν αναλάβεις; "Περίμενα χειρότερα".

- Και γιατί έμπλεξες; "Αδρεναλίνη".

- Έχει καταντήσει γελοίο αυτό που γίνεται με τον τελικό. Μόνο ο Βόλος υπάρχει; "Σαφώς. Είναι το κέντρο μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ένα-ένα. Η Λάρισα και ο Βόλος δεν έχουν διαφορά. Είσαι σε ένα στούντιο στη Λεωφόρο Συγγρού, είσαι στην Αθήνα.

Δεν είναι όλη η Ελλάδα ή Αθήνα. Τον Ιούνιο του 2022 είχε χάσει ο ΠΑΟΚ τον τελικό με το γκολ του Αϊτόρ. Είχαν κάνει οι οπαδοί του τόσα χιλιόμετρα και έρχονται οι ομάδες της Θεσσαλονίκης και λένε στην εκτελεστική επιτροπή γιατί να γίνονται μόνο στην Αθήνα.

Αυτό που ειπώθηκε στην εκτελεστική επιτροπή είναι δεν γίνεται πάντα να γίνεται ο τελικός στην Αθήνα επειδή ο κόσμος αναγκάζεται να κάνει ταξίδια. Είπαμε τότε αν υπάρχει μια ομάδα από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη να γίνεται στη μέση που είναι το Πανθεσσαλικό.

Έχουμε πει από τον Ιανουάριο αν υπάρχει στον τελικό ομάδα από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Η ΕΠΟ δεν έχει πει τίποτα άλλο. Είπαμε πως αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν να το συζητήσουμε".

- Αν πει ο Παναθηναϊκός στο Βικελίδης; "Ναι θα το ακούσουμε. Η προκήρυξη λέει Πανθεσσαλικό, οπότε πάμε στον Βόλο. Πάμε τώρα στους φιλάθλους. Μέχρι τον Δεκέμβριο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το Πανθεσσαλικό.

Από τη στιγμή που μπήκαν τα νέα μέτρα, κάμερες, τουρνικέ δεν θα πάρει άδεια από τη ΔΕΑΒ. Αν το ετοιμάσει να παίξουμε με φιλάθλους.

Η ΕΠΟ θέλει να τηρηθεί η προκήρυξη της και να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε πως ο τελικός είναι στις 18/5 και στις 9 Ιουνίου έχει Ευρωεκλογές.

Αν το γήπεδο είναι έτοιμος είσαι σίγουρος πως μετά θα δοθεί άδεια; Εγώ θέτω ένα ερώτημα. Δεν θα είναι η ΕΠΟ υπεύθυνη; Τι να κάνει αν η ΔΕΑΒ ή η αστυνομία δεν δώσει άδεια;".

- Όλο αυτό το βλέπατε να έρχεται; Κάθε χρόνο τα ίδια; "Τέταρτη φορά που γίνεται το ίδιο πράγμα".

- Αν ο Τάκης Μπαλτάκος πρέπει να δώσει μια απάντηση, πού θα γίνει ο τελικός; "Ο τελικός θα γίνει στον Βόλο".

- Θα γίνει με κόσμο; "Το γήπεδο σήμερα δεν είναι έτοιμο. Αν προλάβει και το ετοιμάσει ο Δήμαρχος Βόλου θα απαντήσω".

Γιατί απέτυχε η Εθνική ομάδα; "Δύο σκέλη έχει η ομάδα. Στο Nations League τα πήγε πάρα πολύ καλά. Ανέβηκε κατηγορία και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό. Στη συνέχεια συναντώντας μπροστά μας την Γαλλία και την Ολλανδία θα ήταν η υπέρβαση του αιώνα αλλά δεν περιμέναμε. Το ευχόμασταν αλλά δεν το περιμέναμε. Και κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν ότι δεν μπόρεσε να περάσει αυτές τις δύο ομάδες.

Για την Γεωργία ήταν κάτι που μας στεναχώρησε πάρα πολύ. Εκείνο που έχω πει και άλλη φορά, δημόσια, είναι πως εγώ σαν φίλαθλος και όχι σαν πρόεδρος της ΕΠΟ είναι πως θα ήθελα, και άλλοι το λένε, να είναι η ομάδα να είναι πιο επιθετική στην Γεωργία και όχι τόσο αμυντικά και συγκρατημένα. Πιστεύω ότι υπολογίσαμε τη Γεωργία περισσότερο απ' όσο έπρεπε. Για αυτό και ήρθαμε ισοπαλία και χάσαμε τα πέναλτι".

- Από την πορεία του προπονητή, από τον τρόπο που λειτούργησε με παίκτες που κόπηκαν, με παίκτες που δεν ήταν στην ομάδα είναι ικανοποιημένος ο φίλαθλος Τάκης Μπαλτάκος; "Εγώ θα ήθελα, σε προσωπικό επίπεδο και χωρίς να δεσμεύω την ομόσπονδία θα ήθελα δύο πράγματα. Να μην έχει κάνει δηλώσεις κατά της ομοσπονδίας, δηλαδή όταν είπε για τον βοηθό του πως δεν πήρε τα χρήματα του ενώ ο βοηθός του δεν είναι ΑΦΜ, δεν μπορούσε να κόψει τιμολόγιο. Δεν ήθελα μια τέτοια δήλωση. Θα ήθελα στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα να πάει να κερδίσει και να μην είναι συγκρατημμένη".

- Ωστόσο τον κάλυψες τον Πογέτ, η δήλωση για τον Φορτούνη που είχες κάνει θεωρώ πως ήταν άστοχη; "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Αυτό έπρεπε να κάνω. Καλύπτεις τον προπονητή ως τον θάνατο".

- Οι διοικήσεις των ομάδων πάντα φωνάζουν τον προπονητή. Είπατε τίποτα για να μην χαθεί ο Φορτούνης από την Εθνική; Το λέω επειδή έβγαλε μετά απόφαση αποχώρησης;"Ο Μελισσανίδης, ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης κάνουν δηλώσεις κατά του προπονητή τους; Όταν είναι προπονητής και παίζει μπάλα;".

-Μιλάνε με τον προπονητή; "Ιδιωτικά, όχι δημόσια. Το να κάνω δηλώσεις υπέρ του προπονητή ήταν απαραίτητο. Ξέρω τι πρέπει να κάνεις για να στηρίξεις τον προπονητή. Θυμάσαι τον Παβλίσεβιτς ο Γιαννακόπουλος τον στήριζε μέχρι θάνατο".

- Εκεί ήταν ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εδώ είναι η Εθνική Ελλάδας; "Μα να μην στηρίξω τον προπονητή".

- Έκοψε τον καλύτερο παίκτη χωρίς να πει τίποτα και βγήκε μερίδα του Τύπου και έγραφε γιατί το έκανε; "Γιατί να τον στηρίξω; Μα το είπα πριν όσο ο προπονητής, είναι προπονητής της ομάδας σου πρέπει να τον στηρίζεις. Αυτό έπρεπε να κάνω"

- Ιδιωτικά μιλήσατε για το θέμα του Φορτούνη; "Δεν μιλήσαμε όχι".

-Το έχει πάρει όλο πάνω του με τη στήριξη της ομοσπονδίας; "Ναι, το έχει πάρει όλο πάνω του. Είναι τεχνικό θέμα. Θα μου έλεγε τεχνικά θέματα που εγώ δεν θα μπορούσα να πω κάτι, να μπω σε αυτά".

- Μένει ο Πογέτ; "Δεν το ξέρω. Ποιος πρόεδρος; Έχουμε εκτελεστική επιτροπή και την Παρασκευή και άλλη μια τον Απρίλιο. Είναι και άλλοι μόνο εγώ είμαι. Εγώ θα αποφασίσω μόνος μου; Δεν γίνεται αυτό".

Έχεις πει πως θες να πάμε με κανονικό προπονητή στο φιλικό με τη Γερμανία. Γιατί να μην πάμε με υπηρεσιακό; "Οι Γερμανοί δεν καταλαβαίνουν από φιλικά παιχνίδια. Πως θα πάμε εκεί. Παίζουν το ίδιο, είτε σε φιλικό, είτε σε επίσημο. Δεν μπορεί η ομοσπονδία να αφήσει την ομάδα χωρίς προπονητή".

Ναι αλλά έτσι θα δεσμεύσεις την επόμενη ομοσπονδία; "Ναι αυτό είναι ένα θέμα, το έχω πει δημόσια. Δεν μπορούμε να δεσμεύσουμε την επόμενη διοίκηση. Είναι λοιπόν ένα θέμα και η απάντηση είναι απλή με ρωτάς να σου πω τι θα εισηγηθώ. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί οι υπόλοιποι 15 τι είναι κορόϊδα. Θα δουν στην τηλεόραση τι θα τους πω κατ' ιδίαν. Δεν γίνεται Παντελή".

Θα βάλεις ξανά υποψηφιότητα; "Όχι δεν γίνεται. Δύο χρόνια είναι αρκετά"

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ