ΑΕΚ

Τάιπ: "Περιμένω επίσημη πρόταση από ΑΕΚ"

Τάιπ: "Περιμένω επίσημη πρόταση από ΑΕΚ"

Ο Τζακ Τάιπ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του την επαφή του με την ΑΕΚ ενώ παράλληλα τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή. Ποιος είναι ο 30χρονος Ολλανδός στράικερ. Δείτε video.

" Ένας μεσάζων με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ αλλά θα περιμένω επίσημη πρόταση για να μιλήσουμε. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, θα πάρω και την απόφαση μου", είπε αρχικά στην ιστοσελίδα Voetbalzoneo Τζακ Τάιπ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πρότζεκτ που του έχει παρουσιαστεί, λέγοντας:

" Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γίνει αλλά η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή αλλά ξέρω ότι θα επιστρέψει πολύ γρήγορα στην κορυφή και θα ήθελα να το ζήσω αυτό, όλη αυτή την εμπειρία! Είναι μια πολύ καλή επιλογή".

Ο Τζακ Τάιπ κλείνει τα 30 στις 23/08 και τα τελευταία δύο χρόνια έχει βγει πρώτος σκόρερ στη Β’ Ολλανδίας με την Φόλενταμ. Φέτος έβαλε 27 γκολ σε 31 ματς, ενώ πέρσι 20 σε 29.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην συγκεκριμένη ομάδα το 2002, βρέθηκε τη σεζόν 2004-2005 για μία χρονιά στην Γκρόνιγκεν για να επιστρέψει και πάλι στην Φόλενταμ. Συνολικά έχει σημειώσει 144 γκολ σε 307 αγώνες. Από αυτά, τα 13 είναι στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, στην οποία έχει αγωνιστεί 3 σεζόν.

Δείτε τον Τζακ Τάιπ εν δράσει:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ