CHAMPIONS LEAGUE

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ

Πρόσωπο του αγώνα θεωρούν τον διαιτητή Τσακίρ όλα τα διεθνή ΜΜΕ. Οργή από τους Άγγλους που κάνουν λόγο για ληστεία ενώ ακόμα και η "Marca" χαρακτηρίζει άδικη την αποβολη του Νάνι!

Αναλυτικά, η αντίδραση των ξένων ΜΜΕ για το ματς στο "Ολντ Τράφορντ":

Soccernet: "H Γιουνάιτεντ βγάζει καπνούς και η Ρεάλ περνάει στην επόμενη φάση".

Daily Mail: "Τι έκανες Τούρκε; Την λήστεψαν. Διαιτητής από την Κωνσταντινούπολη αρνείται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μία θέση στα προημιτελικά με αυστηρή κόκκινη κάρτα στον Νάνι, την ώρα που ο Ρονάλντο σκότωσε την πρώην ομάδα του".

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ

Mirror: "Αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα. Έξαλλη η Γιουνάιτεντ καθώς η αποβολή του Νάνι την έβγαλε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ".

Sun: "Χάθηκαν όλα Ρον. Ο Κριστιάνο απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ μετά την κόκκινη κάρτα του Νάνι. Ο Πορτογάλος επέστρεψε για να στοιχειώσει την πρώην ομάδα του με το νικητήριο γκολ της Ρεάλ μετά από μία αμφισφητούμενη κόκκινη στον Νάνι".

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ

Telegraph: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκλεισε την πρώην ομάδα του με ένα νικητήριο γκολ στο φινάλε, όμως η Γιουνάιτεντ έμεινε να φωνάζει για την κόκκινη κάρτα στον Νανί που άλλαξε το ματς".

Marca: "Το δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι όνειρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα έντονο ματς στο Ολντ Τράφορντ όπου κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 της Γιουνάιτεντ από το αυτογκόλ του Ράμος στο 48'. Η άδικη αποβολή του Νάνι άλλαξε τη ροή του ματς και η Ρεάλ πολιόρκησε την εστία του Ντε Χέα. Με ένα εξαιρετικό σουτ του Μόντριτς η Ρεάλ ισοφάρισε στο 66' και τρία λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο ολοκλήρωσε την ανατροπή με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από γύρισμα του Ιγκουαΐν".

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ

As: "Ανατροπή για το δέκατο. Η Ρεάλ πέρασε στα προημιτελικά καταφέρνοντας να γυρίσει το ματς μετά το αυτογκόλ του Ράμος. Οι Μόντριτς και Κριστιάνο υπέγραψαν την ανατροπή αφότου η Γιουνάιτεντ έμεινε με 10 μετά την αποβολή του Νάνι".

Sport: "Η Ρεάλ Μαδρίτης το γύρισε κόντρα σε δέκα, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την αποβολή του Νάνι στο 56'. Ο Τούρκος Τσακίρ χάλασε το παιχνίδι με την κόκκινη στον Νάνι".

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ

Mundodeportivo: "Στους 8 μέσα σε πολεμική. Η Γιουνάιτεντ παραπονιέται για το διαιτητή ο οποίος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 56' τον Νάνι, με το σκορ στο 1-0. Η απόφαση αυτή ήταν καθοριστική για τη νίκη της Ρεάλ. Η αγγλική ομάδα ζήτησε και τρία πέναλτι που της αρνήθηκε ο διαιτητής".

Elpais: "Μία στιγμή για το μέλλον. Η αποβολή του Νάνι και η είσοδος του Μόντριτς επέτρεψαν στη Ρεάλ να κάνει την ανατροπή, σε ένα ματς που δεν ήταν καλύτερη".

Sportmediaset: "Ρεάλ, μία μικρή βοήθεια και προημιτελικά. Ο Νάνι αποβλήθηκε άδικα. Η Γιουνάιτεντ έχασε 2-1 και αποκλείστηκε από το γκολ του CR7".

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ

Corriere dello Sport: "Ο διαιτητής βοηθάει τον Μουρίνιο".

Gazzetta dello Sport: "Ο Ρονάλντο αφήνει εκτός τη Γιουνάιτεντ, αλλά ο διαιτητής βοηθάει τον Μουρίνιο. Συντετριμμένος ο Φέργκιουσον".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ