CHAMPIONS LEAGUE

Τα ξένα ΜΜΕ

Τα ξένα ΜΜΕ
INTIME SPORTS

Τα ξένα ΜΜΕ στέκονται στο ότι η Κοπεγχάγη έγινε η πρώτη ομάδα από τη Δανία που περνά στην φάση των "16" του Champions League, ενώ κάνουν λόγο για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε μόλις δύο γκολ σε έξι ματς.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της η UEFA σχολιάζει για την πρόκριση της Κοπεγχάγης:

" Η Κοπεγχάγη έγινε η πρώτη Δανική ομάδα που προκρίνεται στην φάση των 16 του Champions League" και συνεχίζει στη συνέχεια λέγοντας: " Στην Κοπεγχάγη ζεστάθηκαν αυτό τον χειμώνα με την πρόκριση στους αγώνες νοκ-άουτ, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού".

Το "Skysports.com" αναφέρει: " Η Κοπεγχάγη κατάφερε να περάσει στην φάση των νοκ-άουτ, πίσω από την νικήτρια του τέταρτου ομίλου Μπαρτσελόνα, νικώντας τον Παναθηναϊκό με 3-1. Η Κοπεγχάγη άνοιξε το σκορ στο 26', όταν ο Μάρτιν Βίνγκααρντ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Αλέξανδρου Τζόρβα με σουτ έξω από την περιοχή. Διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον πρώην άσο της Μπίρμιγχαμ και της Τσέλσι, Γέσπερ Γκρόνκιερ να ευστοχεί με πέναλτι στο πέμπτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου, πριν κάνει το 3-0 ο Τζιμπρίλ Σισέ με αυτογκόλ, παρηγοριά το ανούσιο γκολ του Καντέ".

Στην ιστοσελίδα "telegraph.co.uk" γράφουν: "Η Κοπεγχάγη έγινε η πρώτη ομάδα από τη Δανία που φτάνει στους νοκ-άουτ αγώνες του Champions League, αφού ξεπέρασαν το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με 3-1. Η ήττα βρίσκει τους Έλληνες να τερματίζουν στον πάτο του τέταρτου ομίλου, έχοντας δύο γκολ σε έξι αγώνες".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ