ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τα βρήκαν Μπαρτσελόνα - Κούμαν, στα 10 εκατ. ευρώ η αποζημίωσή του

Ο Ρόναλντ Κούμαν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα
Ο Ρόναλντ Κούμαν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Σε μία συμβιβαστική λύση κατέληξαν Μπαρτσελόνα και Ρόναλντ Κούμαν, με τις δυο πλευρές να τα βρίσκουν για την αποζημίωση που δικαιούται ο Ολλανδός κόουτς, ο οποίος δέχθηκε μείωση 2 εκατ. ευρώ, με το συνολικό ποσό πλέον να ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Το διαζύγιο με τον Ρόναλντ Κούμαν αναμένεται να κοστίσει ακριβά στην Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, η αποζημίωση που αξιώνει από τον καταλανικό σύλλογος ο 58χρονος κόουτς ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ.

Αυτός άλλωστε, ήταν και ένας από τους λόγους, που η ομάδα στήριξε τον Ολλανδό, σε μία προσπάθεια να συνεχίσει μαζί του μέχρι να εκπνεύσει το συμβόλαιό του το προσεχές καλοκαίρι, ελέω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

Το ποσό αυτό ωστόσο, φαίνεται πως θα μειωθεί, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα El Periódico de Catalunya οι δύο πλευρές συμφώνησαν η αποζημίωση να από 12 εκατ. ευρώ να φτάσει στα 10 εκατ. ευρώ, με τους "μπλαουγκράνα" να εξοικονομούν έπειτα από τον διακανονισμό 2 εκατομμύρια ευρώ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ