ΙΝΤΕΡ

Τα... τρελά στοιχήματα για Ιμπραΐμοβιτς!

Τα... τρελά στοιχήματα για Ιμπραΐμοβιτς!
Ιμπραίμοβιτς-Ίντερ

Σουηδός μπούκμεϊκερ έβαλε στοίχημα για το αν θα πάρει Τσάμπιονς Λιγκ στην καριέρα του ο Ζ.Ιμπραΐμοβιτς!

Μάλιστα, ένας μπούκμεϊκερ, συμπατριώτης του "Ίμπρα", ήταν ακόμα πιο ευρηματικός, καθώς θέλησε να βάλει... αποδόσεις στις πιθανότητες που έχει ο δεινός στράικερ για να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η περίπτωση ο Ιμπραΐμοβιτς να μην καταφέρει ποτέ να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ έχει απόδοση αυτή τη στιγμή... 1.70, ενώ: σε περίπτωση που το καταφέρει τη νέα σεζόν (2009-10) κάποιος θα πάρει 7 φορές πίσω τα χρήματά του, αν το κάνει τη σεζόν 2010-11 η απόδοση ανεβαίνει στο 9.00, ενώ αν αυτό γίνει το 2011-12 τότε κάποιος έχει τη δυνατότητα να δεκαπλασιάσει το ποσό που κατέθεσε αρχικά.

Υπάρχουν όμως και στοιχήματα για το ποια θα είναι η ομάδα με την οποία ο Σουηδός διεθνής φορ θα αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο...

Aν το πετύχει φορώντας τη φανέλα της Ίντερ η απόδοση είναι 3.50, αν το πάρει αγωνιζόμένος για ισπανικό σύλλογο η απόδοση ανεβαίνει στο 5.00, αν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο ως παίκτης αγγλικού συλλόγου, η απόδοση είναι 10.00, ενώ με φανέλα ομάδας από άλλη χώρα η απόδοση εκτοξεύεται στο 50,00.

Πάντως ο συγκεκριμένος μπούκμεϊκερ δεν φαίνεται να πιστεύει πως η νέα σεζόν θα βρει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εκτός "Τζουζέπε Μεάτσα": η παραμονή του παίκτη στο Μιλάνο "πληρώνει" 1,20, ενώ το "αντίο" του το ερχόμενο καλοκαίρι στους πρωταθλητές Ιταλίας έχει απόδοση 4.00...







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ