ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα συγχαρητήρια του Μαρινάκη και ο προφήτης Θεοδωρίδης

Τα συγχαρητήρια του Μαρινάκη και ο προφήτης Θεοδωρίδης
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα του, ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης, τόνισε πως είχε προβλέψει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός έδειξε ξανά γιατί είναι η καλύτερη ομάδα. Χαιρόμαστε απόψε και συγκεντρωνόμαστε από αύριο γιατί έχουμε δουλειά και την Τετάρτη!", ήταν τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν άκρως ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την πλευρά του, ο Σάββας Θεοδωρίδης υπογράμμισε: "Το είχα πει μετά το ματς με την Ξάνθη, ότι πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα είμαστε μπροστά στη βαθμολογία. Και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα μας χάσουνε είναι ένα μεγάλο επίτευγμα η κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, έχουμε δύο παραπάνω από όλες τις ελληνικές ομάδες.

Στη ζωή μετράνε τα αποτελέσματα και όχι τα λόγια. Πήραμε ένα ακόμη πρωτάθλημα θέλουμε και το Κύπελλο. Έχουμε πολλά πρωταθλήματα, πολλά Κύπελλα και πολλά νταμπλ και θα συνεχίσουμε να παίρνουμε τίτλους. Η ομάδα έχει ψυχή, τον καλύτερο προπονητή και τους καλύτερους παίκτες. Έχει την καλύτερη διοίκηση. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω από τον κηπουρό του Ρέντη μέχρι τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί και γενικά όλο το προσωπικό του Ολυμπιακού που είναι δίπλα στην ομάδα και πασχίζουν και αυτοί για την επίτευξη των στόχων.

Πάντα είχαμε ανθρώπους που αγαπούσαν τον Ολυμπιακό, όπως ο Σωκράτης Κόκκαλης και τώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης που αποτελεί εγγύηση για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ