ΑΕΚ

Τα συγχαρητήρια του Κριχόβιακ στην ΑΕΚ: "Χαίρομαι πολύ για τον σύλλογο και τους οπαδούς, το αξίζουν"

Τα συγχαρητήρια του Κριχόβιακ στην ΑΕΚ: "Χαίρομαι πολύ για τον σύλλογο και τους οπαδούς, το αξίζουν"
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ INTIME

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έστειλε ένα συγχαρητήριο μήνυμα στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Η ΑΕΚ ζει ιστορικές στιγμές μετά την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας της στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην πρώτη της σεζόν στην OPAP Arena.

Αρκετοί πρώην ποδοσφαιριστές της Ένωσης έκαναν συγχαρητήριες αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους, ενώ ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα προς το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα, είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα για όλους είμαι σίγουρος και χαίρομαι πολύ για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Το αξίζουν όλοι", ήταν το μήνυμα του Πολωνού μέσου στην ΑΕΚ.

Ο Κριχόβιακ ήρθε στην ΑΕΚ στο φινάλε της περσινής σεζόν, από το "παράθυρο" που άνοιξε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και έπαιξε εννιά ματς με απολογισμό δύο γκολ και δύο ασίστ. Φέτος με την ίδια "φόρμουλα" ο Κριχόβιακ πήγε στην Αλ Σαμπάμπ με μονοετή δανεισμό. Το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ