ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα σενάρια φυγής του Ουρτάδο

INTIME SPORTS

Ο Μοϊσές Ουρτάδο βλέπει το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι να μην είναι και τόσο ευοίωνο, όμως μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να θεωρείται η περίπτωση αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι.

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν δεδομένη την απομάκρυνση του Μοϊσές Ουρτάδο, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο εφόσον αποκτηθούν δύο αμυντικοί μέσοι, εκτός κι αν υπάρξει ομάδα που ενδιαφερθεί για τον πρώην παίκτη της Εσπανιόλ.

Το γεγονός μάλιστα ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2013, το οποίο είναι μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητο (800.000 ευρώ οι ετήσιες απολαβές του πρώην άσου της Εσπανιόλ) απαιτεί καθόλα προσεκτικούς χειρισμούς στη εν λόγω υπόθεση προκειμένου να βρεθεί μία φόρμουλα που θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του παίκτη, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, παρά την φτωχή του έως τώρα παρουσία.

Θα φύγει μόνο αν…

Μέχρι στιγμής ο Μοϊσές Ουρτάδο είναι παίκτης του Ολυμπιακού και λαμβάνει μέρος κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολόγιζε θα τον είχε βάλει να προπονείται με τον Ρόμενταλ και τους υπόλοιπους “κομμένους”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ” Redplanet.gr“, η θέση του στο ρόστερ θα “κλονιστεί” μόνο αν οι πρωταθλητές Ελλάδας αποκτήσουν στο μεταγραφικό παζάρι δύο αμυντικούς μέσους ή για τον παίκτη δείξει ενδιαφέρον κάποια άλλη ομάδα.

Το δεύτερο μόνο εύκολο δεν είναι να συμβεί από την στιγμή που ο Ουρτάδο δεν έχει πολλές εμφανίσεις στη χώρα μας, ενώ τα χρήματα που παίρνει από την ομάδα του Πειραιά δύσκολα θα τα βρει από άλλη ομάδα την παρούσα φάση.

Το πρώτο ενδεχόμενο έχει κάποιες πιθανότητες να συμβεί, ειδικά αν προχωρήσουν με την περίπτωση Αλέξανδρου Τζιόλη, η οποία, όμως τις τελευταίες ώρες δείχνει να έχει κολλήσει με τον Ολυμπιακό να μην δείχνει διάθεση για να ανεβάσει την προσφορά του στον παίκτη.

Με λίγα λόγια αυτή την στιγμή, η… ζυγαριά γέρνει λίγο περισσότερο προς την παραμονή του Ουρτάδο και τη νέα περίοδο στους “ερυθρολεύκους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ