ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πιο εφιαλτικά Χριστούγεννα του Σέι Γκίβεν, έχασε δύο μέλη της οικογένειάς του μέσα σε δύο μέρες

Aston Villa's goalkeeper Shay Given reacts after a Fulham player missed a chance to score during their English Premier League soccer match at Craven Cottage in London, Saturday, Aug. 13, 2011. (AP Photo/Akira Suemori)
Ο Σέι Γκίβεν με τη φανέλα της Άστον Βίλα @ 2011 AKIRA SUEMORI / AP IMAGES

Ο Ιρλανδός πρώην τερματοφύλακας (Σέι Γκίβεν) έζησε τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής του, καθώς μέσα σε δύο ημέρες έχασε τον αδερφό του και τον θείο του λόγω ασθενειών.

Δύσκολες ώρες πέρασε ο 47χρονος Ιρλανδός πρώην τερματοφύλακας, Σέι Γκίβεν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής (μεταξύ άλλων) των Μάντσεστερ Σίτι, Νιούκαστλ, Άστον Βίλα και φυσικά της εθνικής Ιρλανδίας με την οποία είχε 134 συμμετοχές, έχασε πρώτα τον αδερφό του στις 23 Δεκεμβρίου.

Κίεραν στις 23 Δεκεμβρίου και δύο μέρες μετά τον θείο του Αμπρόζ. Αμφότεροι πέθαναν από ασθένειες που δεν κατονομάζονται. Ο αδερφός του άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Γερμανία και αποτεφρώθηκε. Ο θείος του πέθανε στο νοσοκομείο και (επίσης) αποτεφρώθηκε μια μέρα μετά.

"Είναι δύσκολο να βρεις τις λέξεις να περιγράψεις αυτή την εβδομάδα για την οικογένεια Γκίβεν, αποχαιρετώντας τον καταπληκτικό αδερφό μας που ήταν επίσης φίλος με τόσους πολλούς, ένας μουσικός, σύζυγος, πατέρας και γιος.

Η παρέα μας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια, αλλά όλοι θα θυμόμαστε και θα γιορτάζουμε τις στιγμές που περάσαμε, κάναμε πλάκα και θα αγαπάμε και θα υποστηρίζουμε την αγαπημένη του σύζυγο Ντόρις και τους δύο απίστευτους γιους του, Τζόσουα και Τζόελ. Αυτή την εβδομάδα αποχαιρετήσαμε και τον θείο μας Αμπρόουζ, άλλη μια τεράστια τρύπα για την οικογένεια. Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές", ανέφερε ο Σέι Γκίβεν στην ανάρτησή του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ