STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής

Τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής
Μπάλα INTIME SPORTS

Διαβάστε τι έγινε στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague που φέρνει αλλαγές στην ουρά και την υπόθεση τον πλέι οφς. Όλα τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις (videos).

Ο Ολυμπιακός τα χρειάστηκε στο "Καραϊσκάκης" απέναντι στον Παναιτωλικό και χρειάστηκε ένα πέναλτι για να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός και ηττήθηκε δίκαια από τον Πλατανιά, ενώ ο Παναθηναϊκός έριξε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος και έμεινε στο "Χ" με τον ΟΦΗ.

Χαμός στην ουρά της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα θαύμα για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 2-1

Η μεγάλη πληγή του ΠΑΟΚ ήταν η ανασταλτική του λειτουργία, καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες που έπαιξαν από το κέντρο και πίσω ήταν σε πολύ κακή μέρα και δέχθηκαν δύο γκολ από μία ομάδα που στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της δεν είχε σκοράρει.

Στα αξιοσημείωτα για τον ΠΑΟΚ, το ντεμπούτο του Νάτχο που έδειξε ότι μόλις βρει ρυθμό θα δώσει πολλά στην ομάδα, η παρουσία-απουσία του Μάρτενς που ακόμα δεν μπορεί να εγκλιματιστεί και τα γαλλικά του Στοχ (f... off) προς τον Στέφενς όταν ο τελευταίος του έκανε έντονες παρατηρήσεις στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Πανιώνιος - Εργοτέλης 0-1

Την πρώτη του νίκη μετά από δέκα ανεπιτυχή αποτελέσματα πήρε ο Εργοτέλης, ο οποίος έφυγε από τη Νέα Σμύρνη με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο και έπιασε στη βαθμολογία τον Πανιώνιο.

Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι Κρητικοί να είχαν ρόλο κομπάρσου, μπορεί να τελείωσαν το παιχνίδι με εννιά παίκτες, όμως, μία αντεπίθεση ήταν αρκετή με τον Διαμαντάκο να είναι ο χρυσός σκόρερ.

Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 2-3

Με πρωταγωνιστή τον Ναπολεόνι ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει με το "τρίποντο" από την Ριζούπολη, επικρατώντας με 3-2 του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τέρματα του Λουσέρο, κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες με γκολ των Ναπολεόνι και Ιγκλέσιας με τον πρώτο να δίνει το τη νίκη με δικό του γκολ.

ΑΕΛ Καλλονής - Αστέρας Τρίπολης 0-2

Η επιστροφή στο γήπεδο όπου πληγώθηκε τον περασμένο Μάη στον τελικό κυπέλλου, είχε μόνο χαμόγελα για τον Αστέρα Τρίπολης. Στο... έρημο Ολυμπιακό Στάδιο, παρουσία ελάχιστων θεατών (σ.σ. κόπηκαν 122 εισιτήρια), οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-0 της ΑΕΛ Καλλονής, χάρη σε τέρματα των Χουάνμα (35') και Καράσκο (72').

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν ανώτερη σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην τρίτη σερί νίκη μακρυά από την Τρίπολη (σ.σ. είχαν προηγηθεί τα διπλά σε Γιάννινα και Ριζούπολη).

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 2-1

Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση στα Γιάννενα χόρτασαν από φάσεις, γκολ, λίγο ποιοτικό ποδόσφαιρο και ορισμένες απίστευτες στιγμές (το τριπλό χαμένα τετ α τετ του Μάντζιου).

Ο ΠΑΣ πήρε τελικά το τρίποντο και μαζί μία βαθιά ανάσα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός έμεινε δίχως νίκη μακριά από την έδρα του.

Άρης - Ξάνθη 1-1

Ο Άρης προσπάθησε και μάλιστα αρκετά. Η έλλειψη ποιότητας όμως ήταν φανερή, οπότε σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι δεν ήρθε το τρίποντο.

Η Ξάνθη προηγήθηκε στο σκορ μετά από ένα τραγικό λάθος του Πουλίδο, ισοφαρίστηκε μετά από ένα ακόμα λάθος του Βάλλα αυτή τη φορά και στα τελευταία λεπτά παρακολουθήσαμε ματς "ροντέο".

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-1

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις για να φτάσει σε μια πολύ δύσκολη, όπως εξελίχθηκε το ματς, νίκη απέναντι στον ψυχωμένο Παναιτωλικό.

Οι Αγρινιώτες "πάγωσαν" το Φάληρο στο 5', όμως με γκολ των Ολαϊτάν (26') και Κάμπελ (71') οι Πειραιώτες γύρισαν το παιχνίδι και πανηγύρισαν την 11η νίκη τους σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 1-1

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η μάχη της Κρήτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό με τις δυο ομάδες να σκοράρουν από μια φορά και να παίρνουν από ένα βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κατώτεροι από τους γηπεδούχους που είχαν την υπεροχή και τις φάσεις χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν ένα τέρμα και ισοφάρισαν με ένα γκολ που προήλθε από καθαρό οφσάιντ του Ροβίθη που μετατράπηκε σε πέναλτι και αποβολή του Ρισβάνη. Παράλληλα στον ΟΦΗ διαμαρτύρονται ότι το γκολ των πράσινων ξεκίνησε από φάουλ του Μπεργκ στον Ζε Εντουάρντο.

Βέροια - Πανθρακικός 0-0

Λίγο η ατυχία, λίγο οι κακές επιλογές στην τελική ενέργεια είχαν ως αποτέλεσμα αυτό το 0-0 μεταξύ Βέροιας και Πανθρακικού.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν για σχεδόν ολόκληρο ματς με παίκτη παραπάνω, όμως ο Άκης Μάντζιος έστησε γι ακόμα μία φορά μαεστρικά την ομάδα του και τσίμπησε το βαθμό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ