ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα μεγάλα σκάνδαλα του Μπενζεμά

Τα μεγάλα σκάνδαλα του Μπενζεμά

Από το 2009, όταν ο Καρίμ Μπενζεμά πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, το όνομά του είναι, σχεδόν, κάθε χρόνο μπλεγμένο σε κάποιο σκάνδαλο με τελευταίο αυτό της διακίνησης ναρκωτικών. Δείτε τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που εμπλέκουν το όνομα του Γάλλου επιθετικού.

Το όνομα του Καρίμ Μπενζεμά δεν ακούγεται μόνο για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικών χώρων , αλλά και για την πολυτάραχη εξωγηπεδική του ζωή. Τελευταίο "περιστατικό" που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι η εμπλοκή του σε διακίνηση ναρκωτικών.

Φαίνεται πως από την πρώτη του μέρα στη Ρεάλ, είναι κάθε χρόνο μπλεγμένος σε κάτι. Από απλά τρακαρίσματα μέχρι κατηγορίες για συναντήσεις με 16χρονη και εκβιασμό συμπαίκτη. Τι μπορεί να φταίει για αυτές τις πράξεις δεν ξέρει κανείς, το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα "πληρωσει" ακριβά τις επιλογές του.

2009, Υπόθεση Ζαϊά

Ήταν 18 Απριλίου 2010 όταν ένα γαλλικό κανάλι ανέφερε πως ερευνάται η συμμετοχή 4 παικτών της εθνικής Γαλλίας σε κύκλωμα πορνείας σε κλαμπ του Παρισίου, με μερικές γυναίκεσ να είναι ανήλικες. Λίγο καιρό μετά αποκαλύφθηκε πως οι εμπλεκόμενοι είναι ο Φρανκ Ριμπερί, ο Σιντεΐ Γκοβού, ο Ατέμ μπεν Αρφά και ο Καρίμ Μπενζεμά.

Τα ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ ανέφεραν πως ο επιθετικός της Ρεάλ είχε "εμπλακεί" με μια ανήλικη ιερόδουλη που εκείνη την εποχή ήταη 16 ετών. Το όνομα αυτής Ζαϊά Ντεάρ. Βασικός κατηγορούμενος, μαζί με τον Μπενζεμά, ήταν ο Φρανκ Ριμπερί, με τις κατηγορίες να αποσύρονται λίγο καιρό μετά καθώς οι δυο παίκτες δεν γνώριζαν την ηλικία της κοπέλας.

Τα μεγάλα σκάνδαλα του Μπενζεμά

2013, Δεν τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας

Προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία. Η Γαλλία έδινε δυο πολύ σημαντικούς αγώνες για την πρόκρισή της και ο Καρίμ Μπενζεμά δεν τραγούδησε τον εθνικό ύμνο κατά την ανάκρουσή του.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να επιτίθενται στον Μπενζεμά και να τον κατηγορούν πως μέσα του είναι Αλγερινός (χώρα καταγωγής του). Οι Γάλλοι έχουν μια "ευαισθησία" σχετικά με αυτούς που έρχονται στη χώρα από πρώην αποικία και γι' αυτό ο Γάλλος επιθετικός μπήκε στο "στόχαστρο".

Ο ίδιος είχε δηλώσει το εξής: "Δεν πρέπει να τραγουδήσω τον ύμνο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσει ή όχι η εθνική. Δεν το έκανα ποτέ και δεν θα το κάνω τώρα. Κανείς δεν θα με αναγκάσει να τραγουδήσω".

Τα μεγάλα σκάνδαλα του Μπενζεμά

2015, Εκβιασμός του Ματιέ Βαλμπουενά

Σαν βόμβα έσκασε στο γαλλικό ποδόσφαιρο η είδηση πως ο Καρίμ Μπενζεμά εκβιάζει τον Ματιέ Βαλμπουενά με την απειλή πως θα δημοσιεύσει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου του παίκτη της Λιόν. Ένας φίλος του Μπενζεμά είχε στην κατοχή του ένα sextape του Βαλμπουενά και συμφώνησε με τον παίκτη της Ρεάλ να τον απειλήσουν.

Τα μεγάλα σκάνδαλα του Μπενζεμά

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας και οι δυο εμπλεκόμενοι αντιμετώπιζαν ποινή φυλάκισης. Λίγο καιρό πριν, αποδείχθηκε πως ο Μπενζεμά δεν έχει άμεση σχέση με τον εκβιασμό και η ποινή που του είχε επιβληθεί, να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με τον Βαλμπουενά ή οποιονδήποτε άλλο εμπλεκόμενο, όπως και η απαγόρευση να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα, δεν ισχύουν πια.

2016, Η απάντηση στον πρωθυπουργό της Γαλλίας

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, είχε ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως δεν πρόκειται να ανεχτεί τη συμμετοχή παίκτη στην εθνική ομάδα, όσο δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Την άποψη του Βαλς συμμεριζόταν και ο Υπουργός Παιδείας και Αθλητισμού, Πατρίκ Κανέρ λέγοντας: "Πιστεύω πως πρέπει να ακολουθείς έναν κώδικα τιμής προκειμένου να συμμετέχεις στην εθνική ομάδα".

Τα μεγάλα σκάνδαλα του Μπενζεμά

Πριν μερικές μέρες ο Μπενζεμά αποφάσισε να απαντήσει στον Βαλς μέσω λογαριασμού που έχει στο Twitter λέγοντας πως: "12 σεζόν ως επαγγελματίας 541 αγώνες, 0 κόκκινες κάρτες, 11 κίτρινες. Και κάποιοι λένε πως δεν αποτελώ παράδειγμα;"

2016, Υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Μετά την επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, να μην συμπεριλάβει τον Μπενζεμά στην αποστολή της ομάδας για τα φιλικά, η γαλλική εφημερίδα "Liberation", αποκάλυψε πως ο επιθετικός της Ρεάλ είναι μπλεγμένος σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και ξεπλύματος χρημάτων.

Η κάκιστη οδηγική συμπεριφορά

Εκτός από τα μεγάλα σκάνδαλα, αυτά που χαρακτηρίζουν τον Καρίμ Μπενζεμά είναι τα υπέρογκα ποσά που έχει δώσει σε κλήσεις. Το πρώτο ατύχημα που είχε το 2009, όταν "κάρφωσε" το αυτοκίνητό του σε ένα δέντρο οδηγώντας με, περίπου, 100 χιλιόμετρα την ώρα. Το ποσό που δαπάνησε ώστε να φτιάξει το όχημά του ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.

Τα μεγάλα σκάνδαλα του Μπενζεμά

Ένα χρόνο μετά το νησί Ρεουνιόν, κατέστρεψε την ολοκαίνουρια Λαμποργκίνι του, μετά από έξοδο που είχε με αφορμή τα γενέθλια ενός φίλο του, ράπερ. Το 2011 πήρε κλήση ύψους 250 ευρώ από την αστυνομία της Ιμπίθα επειδή έκανε επικίνδυνες μανούβρες στο κέντρο της πόλης.

Τα μεγάλα σκάνδαλα του Μπενζεμά

Το 2013, κάμερα σε αυτοκινητόδρομο της Μαδρίτης τον έπιασε να τρέχει με 216 χιλιόμετρα σε ζώνη που το ανώτερο όριο ταχύτητας είναι τα 100. Το δικαστήριο της πόλης του επέβαλε πρόστιμο ύψους 18.000 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 8 μήνες και μια μέρα.

Το τελευταίο περιστατικό που αφορά την οδήγηση του Γάλλου επιθετικού έγινε το 2015. Η δημοτική αστυνομία έπιασε τον Μπενζεμά, κοντά στο αεροδρόμιο "Barajas", να οδηγεί χωρίς δίπλωμα ένα αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ