ΒΕΡΟΙΑ

Τα μαύρα διαμάντια της Βέροιας

Τα μαύρα διαμάντια της Βέροιας
Σισοκό Ζεζίνιο Μπεν Γκονσάλβες

Μπεν, Γκονσάλβες και Σισοκό άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε η Βέροια και ήδη απασχολούν πολλές ομάδες στην Ελλάδα.

Η "βασίλισσα" σοβαρεύτηκε" τις τελευταίες αγωνιστικές καλύπτοντας το χαμένο έδαφος, όμως για να ολοκληρωθεί το... έργο της παραμονής θα πρέπει να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Οι άνθρωποι της Βέροιας φρόντισαν να ενισχυθούν τον Γενάρη, γεγονός που έπαιξε ρόλο στην μεταμόρφωση της ομάδας, και οι επιλογές τους απέδωσαν καρπούς.

Εμείς στο θέμα μας θα ασχοληθούμε με τα "μαύρα διαμάντια" της Βέροιας που ήδη απασχολούν πολλούς συλλόγους εντός και εκτός Ελλάδας.

Μοχαμαντού Σισοκό

Ήρεμη δύναμη τόσο στην αμυντική όσο και την μεσαία γραμμή. Ο 25άχρονος άσος, που βρέθηκε σε μικρή ηλικία στις ακαδημίες της Ουντινέζε, ήρθε από την Κιλμάρνοκ και αφού προσαρμόστηκε άρχισε να παίζει. Το όνομα του ακούγεται για ομάδες της πρώτης οκτάδας, καθώς μένει ελεύθερος.

Ίσμαελ Γκονσάλβες

Ήρθε ως ελεύθερος (και μένει επίσης το καλοκαίρι) από τον ΑΠΟΕΛ με παράσημα τα... παραπτώματα του. Στην Βέροια είναι βασικός και έχει βοηθήσει αρκετά κυρίως στην αριστερή πλευρά. Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν τον δούμε να παραμένει στην χώρα μας.

Μπεν

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Ο 24άχρονος άσος τσεκάρεται από τον Ολυμπιακό κυρίως. Έχει γίνει μια πρώτη προσέγγιση, όμως τίποτα δεν είναι βέβαιο. Όλες οι εξελίξεις αναμένονται μετά τον τελικό με τον Αστέρα. Από εκεί και πέρα ενδιαφέρει τόσο ομάδες από την Γερμανία όσο και την Τουρκία.

Τέλος υπάρχει και ο Ζεζίνιο, ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει ρίξει την απόδοση του. Το γεγονός μάλιστα πως είναι δανεικός από την Σπόρτινγκ κάνει ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωση του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ