ΑΡΗΣ

Τα λαβράκια του Μιλίνκοβιτς

Τα λαβράκια του Μιλίνκοβιτς

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη έχοντας ήδη οδηγήσει 11 ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του σε μεταγραφή.

Έχοντας οδηγήσει 11 ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του σε μεταγραφή ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο 45χρονος Σέρβος τεχνικός και διάδοχος του Γιάννη Χατζηνικολάου αναμένεται μαζί με τον Ζόραν Λόντσαρ και το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Ο Μιλίνκοβιτς που έψαχνε την ευκαιρία στην προπονητική του καριέρα να κάνει το άλμα εκτός συνόρων σε Ελλάδα και Ρωσία το βρήκε μέσω της πρότασης του Άρη σε πρώτη φάση μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Και πλέον ο πολλά υποσχόμενος Σέρβος τεχνικός καλείται να δικαιώσει όλες τις κριτικές που τον ακολουθούνε μέσα από την δουλειά που θα κάνει στον Άρη από αύριο κιόλας με ντεμπούτο την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στα 45 του χρόνια λοιπόν ο Μιλίνκοβιτς οδήγησε παίκτες σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Σερβίας όπως και το να πάρουνε μεταγραφή σε ομάδες του εξωτερικού με αυτούς να απαρτίζουνε μία ενδεκάδα.

Αναλυτικά πρόκειται για τους: Μάρκο Γιοβάνοβιτς (Σπαρτάκ – Βίσλα Κρακοβίας), Βόγιο Ουμπιπάριπ (Σπαρτάκ – Λεχ Πόζναν), Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς (Σπαρτάκ – Ερυθρός Αστέρας), Ζέλικο Μπρκιτς (Βοϊβοντίνα – Ουντινέζε), Αλεξάνταρ Κάταϊ (Βοϊβοντίνα – Ολυμπιακός), Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς (Βοϊβοντίνα – Βόλφσμπουργκ), Μίλαν Ρόντιτς (ΟΦΚ Βελιγραδίου – Ζενίτ), Μάρκο Πέτκοβιτς (ΟΦΚ Βελιγραδίου – Ερυθρός Αστέρας), Μάρκο Παβλόφσκι (ΟΦΚ Βελιγραδίου – Πόρτο), Μίλαν Λούκατς (ΟΦΚ Βελιγραδίου – Παρτιζάν), Πέταρ Γκρμπιτς (ΟΦΚ Βελιγραδίου – Παρτιζάν).

Ακόμη ως τεχνικός της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα είχε καθοδηγήσει τέσσερις παίκτες σε Εθνικές ομάδες της Σερβίας. Και πιο συγκεκριμένα τους Μάρκο Γιοβάνοβιτς στην Εθνική ανδρών και στις Εθνικές Κ-21 και Κ19 τους Βόγιο Ουμπιπάριπ, Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς και Μίλαν Βοϊβοντιτς.

Ως προπονητής της Βοϊβοντίνα κλήθηκε στην Εθνική ανδρών ο Ζέλικο Μπρκιτς και στην Κ-21 οι Αλεξάνταρ Κατάι και Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς.

Στην μία χρονιά που κάθισε στον πάγκο της ΟΦΚ Βελιγραδίου έξι παίκτες του αγωνίστηκαν με την Εθνική Σερβίας Κ-21 και την Κ-19. Στην Κ-21 οι Μίλαν Ρόντιτς και Μάρκο Πέτκοβιτς, στην Κ-19 οι Μάρκο Παβλόφσκι, Αλεξάνταρ Τσάβριτς και Στέφαν Ζούπιτς ενώ και στις δύο ο Πέταρ Γκολούμποβιτς.

Τέλος η Κ-19 της Σερβίας που το καλοκαίρι αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κερδίζοντας στον τελικό με 1-0 την Γαλλία είχε στην σύνθεσή της τέσσερις ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν όσο προπονητής τους ήταν ο Μιλίνκοβιτς. Ο λόγος για τους Παβλόφσκι, Γκολούμποβιτς, Τσούπιτς και Τσάβριτς.

Τέλος στην διάρκεια του σημερινού απογεύματος η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με μια ανακοίνωση 17 λέξεων επισημοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό της διευθυντή Δημήτρη Μούτα.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Μούτα», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ