BET CORNER

Τα γκολ στο Έτιχαντ και οι διπλασιασμοί της Κυριακής

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ με την Άρσεναλ
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ με την Άρσεναλ © 2021 RUI VIERA / ASSOCIATED PRESS

Ματς για γερά νεύρα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σκοράρουν στο Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον. MatchCombo στο Ίντερ – Μπολόνια. Διπλασιασμοί στο Τότεναμ – Τσέλσι και στο Γιουβέντους – Μίλαν.

(Σάββατο, 17:00) Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον: Σκληρή δοκιμασία για τους 'Άγιους' στο 'Etihad', στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Premier League. Ο όποιος προβληματισμός υπήρξε στην Σίτι στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει πάει περίπατο. Μετά τις ήττες από Λέστερ (CS) και Τότεναμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι 'πολίτες' μοιάζουν πλέον άλλη ομάδα. Θυμίζουν την... κανονική εκδοχή τους. Το 6-3 επί της Λειψίας στο Champions League μεσοβδόμαδα, ήρθε ως φυσική συνέχεια των τριών σερί νικών που μετρά πλέον στην Premier, σκοράροντας 11 γκολ χωρίς να δεχθεί κανένα. Παρά την απουσία ενός κλασικού γκολτζή από την ενδεκάδα, ο Γκουαρδιόλα βρίσκει από όλους σχεδόν τους παίκτες της μεσαίας και επιθετικής γραμμής. Τουλάχιστον για την ώρα.

Η Σάουθαμπτον το παλεύει. Ο Χάσενχουτλ προσπαθεί να παρουσιάσει μια πιο συγκροτημένη ομάδα σε σχέση με πέρσι, με μειωμένο ρίσκο στον αγωνιστικό χώρο και τις γραμμές πολύ κοντά. Οι 'Άγιοι' δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, πέραν από το 8-0 του EFL Cup επί της Νιούπορτ. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησαν με ήττα από την Έβερτον, για να συνεχίσουν με τρεις ισοπαλίες στη σειρά απέναντι σε Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ. Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα της Σάουθαμπτον είναι βαρύ στην αρχή της σεζόν και ομαλοποιείται στη συνέχεια.

Σαφώς και η Σίτι έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο 'Etihad'. Δεν είναι πάντως τόσο απλό να κερδίζει κάθε τρεις μέρες άνετα. Η Σάουθαμπτον μπορεί να βρει ένα γκολ και να δώσει κάποιο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 1.98 της Stoiximan το g/g, έχει την προσοχή μας.

(Σάββατο, 19:00) Ίντερ - Μπολόνια: Πιο δύσκολο από όσο δείχνει το ματς για τους γηπεδούχους, για την 4η αγωνιστική της Serie A. Η Ίντερ του Ιντσάγκι πλέον είναι πιο τολμηρή. Παίζει σε υψηλό τέμπο, θέλει την μπάλα και επιτίθεται. Οι νίκες επί των Τζένοα και Βερόνα δεν είχαν συνέχεια, καθώς το 2-2 της Γένοβας με τη Σαμπντόρια έφερε την πρώτη απώλεια βαθμών για τους 'νερατζούρι'. Μεσοβδόμαδα η Ίντερ ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο, με το τελικό 0-1 να διαμορφώνεται στο 89'. Κακές οι επιλογές του Ιντσάγκι στο ματς, ακατανόητη η επιμονή του στον Τζέκο και η χρησιμοποίηση του Κορέα μόνο ως αλλαγή. Μπραζάο και Έρικσεν είναι τα γνωστά προβλήματα, προστέθηκε και αυτό του Σένσι, που ένα ματς παίζει και πέντε είναι τραυματίας...

Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει η Μπολόνια στο ξεκίνημα. Οι νίκες με Σαλερνιτάνα και Βερόνα, μαζί με το 0-0 στο Μπέργκαμο απέναντι στην Αταλάντα, αποδεικνύουν την καλή κατάσταση που βρίσκονται οι 'ροσομπλού'. Ο Σίνισα Μιχάηλοβιτς παρουσιάζει μια ομάδα με συνοχή και ξεκάθαρους ρόλους, βελτιωμένη ανασταλτικά και αποτελεσματική στην επίθεση. Δεν είναι χαμένη από χέρι η Μπολόνια στο Μιλάνο, απέναντι στο φαβορί. Δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όμως με τη σειρά της μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Το MatchCombo g/g & over 2,5 σε απόδοση 2.12 στη Stoiximan.

(Κυριακή, 18:30) Τότεναμ - Τσέλσι: Λονδρέζικο ντέρμπι στο 'Tottenham Hotspur Stadium' για την 5η αγωνιστική της Premier League. Το ονειρικό ξεκίνημα της Τότεναμ στη σεζόν δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Μετά το 3/3 που την έφερε στην κορυφή, ακολούθησε η ήττα με το 'βαρύ' 3-0 σπό την Κρίσταλ Πάλας. Μεσοβδόμαδα πήρε τον βαθμό στην έδρα της Ρεν για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League. Ωστόσο υπάρχουν δικαιολογίες για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο, που βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με πολύ σημαντικές απουσίες βασικών παικτών. Και για το ντέρμπι με την Τσέλσι είναι εκτός ο τιμωρημένος Τανγκάνγκα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Μπέρχβαϊν, Ντάιερ, Λο Σέλσο, Λούκας Μόουρα, Ρομέρο, Σάντσες, Σεσενιόν και Σον!

Καλπάζει η Τσέλσι του Τούχελ, με μπροστάρη τον Λουκακού. Ο θηριώδης Βέλγος στράικερ υπέγραψε μεσοβδόμαδα και τη νίκη επί της Ζενίτ για τους ομίλους του Champions League. Στην Premier League η μοναδική της απώλεια είναι στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, με το τελικό 1-1 στο 'Anfield' να κρίνεται ωστόσο απόλυτα θετικό αποτέλεσμα. Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό των 'μπλε' ο Πούλισικ, με τραυματισμό στον αστράγαλο. Όπως είναι οι δύο ομάδες αυτή την εποχή και με τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι, η Τσέλσι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Το MatchCombo 2 & over 1,5 γκολ στη Stoiximan σε απόδοση 2.15.

(Κυριακή, 21:45) Γιουβέντους - Μίλαν: Το μεγάλο ντέρμπι στην 4η αγωνιστική της Serie A στο 'Allianz Stadium'. Απογοητευτική η Γιουβέντους για την ώρα. Το 2-2 της πρεμιέρας με την Ουντινέζε αποδείχθηκε κακός οιωνός. Ακολούθησαν η εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Έμπολι, αλλά και αυτή με 2-1 από τη Νάπολι στον ιταλικό νότο. Μεσοβδόμαδα πάντως επικράτησε εύκολα με 3-0 της Μάλμε στη Νορβηγία για τους ομίλους του Champions League. Ματς που όμως δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο για την ομάδα του Αλέγκρι, που χρειάζεται μπόλικη δουλειά για να βελτιωθεί. Αρτούρ, Κάιο και Καβίλια είναι εκτός μάχης, αμφίβολος ο Ντε Σίλιο.

Η Μίλαν με 3/3 στο ξεκίνημα ισοβαθμεί στην κορυφή με τις Ρόμα και Νάπολι. Παίζει με ενθουσιασμό, είναι σοβαρή στα μετόπισθεν και βρίσκει λύσεις από πολλούς παίκτες στο γκολ. Μεσοβδόμαδα έφτασε κοντά σε αποτέλεσμα στο 'Anfield', εντέλει ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τη Λίβερπουλ για το Champions League. Ο Πιόλι κάνει καλή δουλειά, το στοίχημα είναι η διάρκεια που θα έχει η Μίλαν αφού το ρόστερ της δεν έχει το απαιτούμενο βάθος σε λύσεις πρώτης γραμμής. Μπακαγιόκο και Κρούνιτς είναι εκτός, εξαιρετικά αμφίβολη η διαθεσιμότητα του Ιμπραχίμοβιτς για το ματς στο Τορίνο.

Οριακό ματς για τη Γιουβέντους, που δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Δύσκολος ο αντίπαλος αλλά και συνάμα ιδανικός για το σύνθημα της αντεπίθεσης. Ωστόσο οι τιμές φαβορί που συνοδεύουν τους 'μπιανκονέρι' είναι υπερβολικές και αδικούν τη Μίλαν. Οι 'ροσονέρι' μπορούν να σκοράρουν στο Τορίνο και να αποφύγουν τουλάχιστον την ήττα. Σε συνδυασμό με την ανάγκη της γηπεδούχου, οδηγούμαστε στο MatchCombo 1Χ & g/g στο 2.15 της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ