ΠΑΟΚ

Τα γενέθλια και η ευχή του Ολίσε

Τα γενέθλια και η ευχή του Ολίσε
Ολίσε INTIME SPORTS

Με χαρακτηριστικό τρόπο αναφέρθηκε ο 23χρονος, πλέον, Λιβεριανός άσος Ολίσε στις αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ μετά από ήττες

Ο Σεκού Ολίσε κλείνει σήμερα (5/6) τα 23 του χρόνια και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά, με υγεία και προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο διεθνής Λιβεριανός, που το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ δανεικός απο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του "Δικεφάλου", μιλώντας για την εμπειρία του στην Ελλάδα, τη σχέση του με την ομάδα και τους οπαδούς, το μέλλον του αλλά και τις…μνημειώδεις πλάκες του!

Ο Ολίσε, ο οποίος αναχώρησε σήμερα για να ενσωματωθεί με την Εθνική του ομάδα, αποκαλύπτει ποιά φανέλα θέλει να φοράει του χρόνου, τι θα πει στον Τζο Νάγκμπε, σε λίγες ώρες που θα τον συναντήσει, καθώς και τι του λένε οι οπαδοί στο Facebook!

"Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα, όταν χάνει ο ΠΑΟΚ είναι σαν να πέθανε κάποιος. Βλέπεις από τα μάτια του κόσμου να βγαίνουν φωτιές" τονίζει. μεταξύ άλλων, και επισημαίνει για το μέλλον του στην Τούμπα: "Αν μείνω στον ΠΑΟΚ πιστεύω θα πετύχω πολλά πράγματα. Θα έμενα στον ΠΑΟΚ".

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ