CHAMPIONS LEAGUE

Τα φώτα στο Μόναχο

**CORRECTS NAME OF CITY TO MUNICH**Munich player Miroslav Klose shoots the first goal for his team during the German soccer cup DFB Pokal match between FC Bayern Munich and 1. FC Nuremberg in the stadium in Munich, southern Germany, on Wednesday, Sept. 24, 2008. (AP Photo/Christof Stache) *** NO MOBILE USE UNTIL AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFB RESTICTION, SEE INSTRUCTION FOR DETAILS ***
**CORRECTS NAME OF CITY TO MUNICH**Munich player Miroslav Klose shoots the first goal for his team during the German soccer cup DFB Pokal match between FC Bayern Munich and 1. FC Nuremberg in the stadium in Munich, southern Germany, on Wednesday, Sept. 24, 2008. (AP Photo/Christof Stache) *** NO MOBILE USE UNTIL AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFB RESTICTION, SEE INSTRUCTION FOR DETAILS *** AP

Η αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Ρόμα στο Μόναχο δεσπόζει στο δεύτερο πιάτο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη. Πρεμιέρα με Άγιαξ στην Μαδρίτη για την Ρεάλ και με την Οσέρ για την Μίλαν στο Μιλάνο.

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται και το βράδυ της Τετάρτης τη σκυτάλη παίρνουν οι τέσσερις επόμενοι όμιλοι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, ρίχνονται μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Μόναχο με την περυσινή φιναλίστ του θεσμού, Μπάγερν να υποδέχεται τη Ρόμα που δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής το καλό της πρόσωπο στο ξεκίνημα της σεζόν.


Κατά τα άλλα πρεμιέρα κάνουν η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία φιλοξενεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον Άγιαξ με στόχο να κάνει καλό ποδαρικό.Η Μίλαν του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη αγωνίζεται στην έδρα της με αντίπαλο την Οσέρ.


Εξάλλου η Τσέλσι του Κάρλο Αντσελότι δοκιμάζεται στη Σλοβακία με αντίπαλο τη Ζίλινα ενώ η Άρσεναλ υποδέχεται στο «Έμιρεϊτς» την πρωτοεμφανιζόμενη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, Μπράγκα. Πιο αναλυτικά:


5ος όμιλος: Με ντέρμπι ανοίγει η αυλαία στο συγκεκριμένο γκρουπ καθώς στο Μόναχο θα αναμετρηθούν τα δύο φαβορί. Η περυσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν θα επιδιώξει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στην έδρα της με αντίπαλο τη Ρόμα(21:45-ΝΟVASPORTS 1).


Οι «Βαυαροί» έχουν και φέτος υψηλές φιλοδοξίες και θέλουν να δείξουν τα δόντια τους με το καλημέρα. Όλα αυτά απέναντι στη Ρόμα που δεν έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στην Ιταλία και το θα προσπαθήσει μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.


Στον άλλο αγώνα του ομίλου που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία, η Κλουζ φιλοξενεί τη Βασιλεία. Οι δύο ομάδες ψάχνουν για ένα καλό ξεκίνημα προκειμένου να αποκτήσουν από νωρίς αβαντάζ για την πρόκριση.


6ος όμιλος: Στην Μασσαλία, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Σπαρτάκ Μόσχας(21:45-ΝΟVASPORTS 6) σε μία αναμέτρηση που μοιάζει με την πρώτη μάχη για τη δεύτερη θέση, πίσω από το θεωρητικό φαβορί του ομίλου, την Τσέλσι.


Οι Γάλλοι «ποντάρουν» στον παράγοντα έδρα απέναντι στην ομάδα της Ρωσίας η οποία έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και θα επιδιώξει να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο άλλο παιχνίδι στη Σλοβακία το μεγάλο αουτσάιντερ του γκρουπ, η Ζίλινα αντιμετωπίζει την Τσέλσι(21:45-ΝΟVASPORTS 7).


Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ψάχνει για την διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να έχει μία εύκολη πρεμιέρα, χωρίς εκπλήξεις επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της.


7ος όμιλος: Με τον Ζοσέ Μουρίνιο πλέον στον πάγκο της και το γήπεδο όπου ο Πορτογάλος κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ τον περασμένο Μαϊο, η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει πρεμιέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάνοντας όνειρα για να διαδεχτεί τους «νερατζούρι» φέτος στην κορυφή της Ευρώπης.


Η «Βασίλισσα» θέλει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα απέναντι στον Άγιαξ στο σπίτι της(21:45-ΝΕΤ) για να κάνει και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο «Αίαντας» που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων στα προκριματικά θα κυνηγήσει την έκπληξη αγωνιζόμενος χωρίς άγχος.Στο δεύτερο παιχνίδι του γκρουπ,μία άλλη ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες στην διοργάνωση, η Μίλαν κάνει ποδαρικό εντός έδρας.


Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου παρουσιάζεται ενισχυμένη με τις μεταγραφές των Ιμπραϊμοβιτς και Ρομπίνιο και έχει ως στόχο να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Πρώτη της αποστολή είναι με την Οσέρ(21:45-NOVASPORTS 3) η οποία είναι το αουτσάιντερ του αγώνα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραδώσει εύκολα τα όπλα.


8ος όμιλος: Η Άρσεναλ ξεκινάει και φέτος τη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας ως στόχο να φτάσει έως το τέλος του δρόμου. Οι «κανονιέρηδες» φιλοξενούν την Μπράγκα στο Λονδίνο(21:45-NOVASPORTS 4) και θα επιδιώξουν να κάνουν καλή πρεμιέρα.


Οι Πορτογάλοι πάντως έδειξαν αποκλείοντας την Σεβίλλη ότι διαθέτουν ένα ικανό σύνολο και θα προσπαθήσουν να φύγουν από την Αγγλία με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, θα αναμετρηθούν τα δύο αουτσάιντερ.


Η Σαχτάρ Ντόνετσκ με «όπλο» την έδρα θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Παρτιζάν που επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο να κάνει αισθητή την παρουσία της.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ