ΤΣΕΛΣΙ

Τα εμπόδια για τη συμφωνία Τσέλσι-Μουρίνιο

Τα εμπόδια για τη συμφωνία Τσέλσι-Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραμένει το φαβορί για αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Δείτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ από την Αγγλία.

Οι συνομιλίες μεταξύ των εκπροσώπων του Ζοζέ Μουρίνιο και της Τσέλσι συνεχίζονται χωρίς ακόμα να έχει επιτευχθεί συμφωνία όπως αναφέρει ο Guardian.

Η επιθυμία των δύο πλευρών για συνεργασία είναι δεδομένη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει το μεγάλο άνοιγμα με τις δηλώσεις του μετά τον επαναληπτικό της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ. Ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Πρώτα απ' όλα ο Μουρίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη "βασίλισσα" το οποίο ολοκληρώνεται το 2016. Επιπλέον υπάρχει και θέμα με το ποσό που θα έχει στη διάθεσή του ο "Special One" για να χτίσει τη νέα Τσέλσι.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Πορτογάλος είχε φύγει από τον σύλλογο όταν ήρθε σε ρήξη με τον Αμπράμοβιτς για την μεταγραφική πολιτική και το "καπέλωμα" του από την έλευση του Άβραμ Γκραντ ως τεχνικού διευθυντή.

Όπως τονίζει ο Guardian, η σημερινή δομή του κλαμπ, όσον αφορά τον διευθύνων σύμβουλο και τον τεχνικό διευθυντή, δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνεπώς μένει να δούμε αν ο Ζοζέ το αποδεχθεί αυτό.

Παρά τα συγκεκριμένα εμπόδια όμως, το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Μουρίνιο παραμένει το φαβορί για να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ευρώπης του 2012.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ