ΚΑΣΕΤΑ GATE

Τα είπαν Δαλούκας-Πιλάβιος!

Τα είπαν Δαλούκας-Πιλάβιος!

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, είχε ο Γιώργος Δαλούκας το μεσημέρι της Παρασκευής, έπειτα από την κατάθεσή του στην Εισαγγελία Αθηνών. Αποκαλύψεις και για την κατάθεσή του. "Δεν τον γνωρίζω τον Ιταλό διαιτητή που σφύριξε στο Μακάμπι-Ολυμπιακός", φημολογείται πως είπε στον αθλητικό εισαγγελέα.

Σε δικηγορικό γραφείο τρίτου προσώπου συναντήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, Πιλάβιος και Δαλούκας, λίγο μετά την κατάθεση του τελευταίου. Άγνωστο παραμένει το περιεχόμενο της συζήτησης τους. Από μόνη της ωστόσο αυτή προκαλεί αίσθηση.

Η ΕΠΟ ήταν αυτή που στην ουσία "καθάρισε" τον Δαλούκα και που τον παρέπεμψε και στο πειθαρχικό ώστε να διαγραφεί οριστικά από τα μητρώα.

Δεν ξέρουμε αν ο Βολιώτης διαιτητής πήγε να ζητήσει τη στήριξη του προέδρου της ΕΠΟ ως προς τα όσα κατέθεσε στον εισαγγελέα ή αν προέβη και σε άλλες αποκαλύψεις στον Πιλάβιο. Χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί κάτι, θα ήταν άτοπο να κάνουμε εικασίες.

Σημειωτέον πάντως, πως η συνάντησε της Παρασκευής έρχεται λίγες μέρες μετά από μια άλλη -φημολογούμενη- συνάντηση των δύο αντρών στο ξενοδοχείο "Hilton", που όμως διαψεύστηκε από αμφότερες τις πλευρές.

"Δεν έχω καμία σχέση με τον Ιταλό"

Σύμφωνα με πληροφορίες που απορρέουν από δικαστικές πηγές, σε ερωτήσεις του κ. Σιμιτζόγλου σχετικά με τον Ιταλό διαιτητή που διηύθηνε την αναμέτρηση Μακάμπι-Ολυμπιακός, ο Δαλούκας απάντησε: " Δεν τον γνωρίζω τον Ιταλό διαιτητή. Δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Γενικώς για αυτό το παιχνίδι, δεν έχω καμία εμπλοκή, δεν γνωρίζω κάτι".

Από την άλλη, λαλίστατος φέρεται να ήταν σε ό,τι είχε να κάνει με το παιχνίδι Άρης - Παναθηναϊκός, καθώς αποκάλυψε το ονόματα (ή τ όνομα) εκείνων που τον κάλεσαν στο τηλέφωνο πριν και μετά το παιχνίδι.

Τέλος, εκμυστηρεύθηκε στον εισαγγελέα, ότι λόγω των πιέσεων που υφίσταται το τελευταίο διάστημα, αναγκάστηκε να μετακομίσει σε διαμέρισμα κοντά στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ