ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τα είπαν Αδαμάκης-Καμπάκας

Τα είπαν Αδαμάκης-Καμπάκας
INTIME SPORTS

Νέα συνάντηση είχαν την Παρασκευή, ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης και ο Δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας για το θέμα του γηπέδου

Νέα συνάντηση είχαν την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας Βασίλης Αδαμάκης με την Δημοτική αρχή της Καισαριανής, σε μία προσπάθεια να βρεθούν οριστικές λύσεις στην χρήση του Δημοτικού γηπέδου.

Από πλευράς του Δήμου στην συνάντηση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας καθώς επίσης και οι Αντιδήμαρχοι Άκης Λυκούδης (υπεύθυνος επί των αθλητικών θεμάτων) και Δημήτρης Βούρλος (υπεύθυνος πρασίνου).

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, αφού και οι δύο πλευρές έδειξαν την διάθεση συνεργασίας και την εξεύρεση λύσης. Παράλληλα η Δημοτική Αρχή τόνισε για μία ακόμη φορά, ότι είναι στο πλευρό του Εθνικού Αστέρα, τον στηρίζει απόλυτα καθώς αποτελεί τον κορυφαίο εκπρόσωπο της Καισαριανής στον αθλητισμό.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει μία ακόμη συνάντηση, ώστε να ρυθμισθούν οι λεπτομέρειες της λειτουργίας του Δημοτικού γηπέδου και της χρήσης του από τον Εθνικό Αστέρα, αλλά και σε γενικότερα θέματα συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τέλος συνεχίσθηκαν και την Παρασκευή οι δοκιμές στο γήπεδο της Καισαριανής με τον τεχνικό της ομάδας Νέων Ανδρέα Σάννη να δοκιμάζει αρκετούς παίκτες και να εντοπίζει ορισμένους που θα δει και στην συνέχεια, πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ