CHAMPIONS LEAGUE

Σύζυγος Τιάγκο: "Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και χτύπησε αθώους ανθρώπους"

Η σύζυγος του Τιάγκο Αλκάνταρα, Τζούλια Βίγκας,
Η σύζυγος του Τιάγκο Αλκάνταρα, Τζούλια Βίγκας, PRINT SCREEN INSTAGRAM

Η σύζυγος του Τιάγκο Αλκάνταρα, Τζούλια Βίγκας, καταδίκασε τα επεισόδια έξω από το Σταντ Ντε Φρανς πριν τον τελικό του Champions League, καταγγέλλοντας πως οι αστυνομικές Αρχές έριξαν δακρυγόνα και ξυλοκόπησαν απλούς φιλάθλους.

Δύο ημέρες έχουν περάσει από τον τελικό του Champions League το Σάββατο 28 Μαΐου και τα όσα συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταντ Ντε Φρανς συνεχίζουν να επισκιάζουν τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, που ανέδειξε τη Ρεάλ πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η εισβολή οπαδών στο γήπεδο με πλαστά εισιτήρια προκάλεσε χάος, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν μέχρι και σε ρίψη χημικών.

Η σύζυγος του Τιάγκο Αλκάνταρα, Τζούλια Βίγκας, με ανάρτηση στα social media καταδίκασε τα όσα έλαβαν χώρα, τόνισε οως δεν υπήρχε οργάνωση, ενώ κατηγόρησε τις Αρχές ότι έριξαν δακρυγόνα σε αθώους φιλάθλους.

Η ανάρτηση της συζύγου του Τιάγκο Αλκάνταρα
Η ανάρτηση της συζύγου του Τιάγκο Αλκάνταρα PRINT SCREEN INSTAGRAM

"Δεν μου αρέσει να σχολιάζω αυτά τα πράγματα, αλλά αυτή τη φορά οφείλω να εκφραστώ. Ο τελικός ήταν ένας απόλυτος εφιάλτης και δεν πρόκειται για ποδόσφαιρο, ξεπερνά πολύ το αποτέλεσμα. Λόγω έλλειψης οργάνωσης και ασφάλειας υπήρξαν τόσες πολλές τρομακτικές στιγμές

Συνεχώς απειλούμενοι από ομάδες ληστών που προσπαθούσαν να μας επιτεθούν και μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Γι' αυτό πολλοί οπαδοί έμειναν εκτός, προκαλώντας τεράστιες ουρές.

Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα σε οικογένειες και οπαδούς, ενώ μερικοί από αυτούς επίσης δέχθηκαν επίθεση. Όλοι τους ήταν αθώοι άνθρωποι. Εξαιτίας όλων αυτών των προβλημάτων έπρεπε να φύγουμε από το γήπεδο συνοδευόμενοι για τη δική μας ασφάλεια.

Κάτι πρέπει να γίνει, τέτοια πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν σε καμία εκδήλωση και ζητάμε υπευθυνότητα. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ