ΑΡΗΣ

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης Ηλιάδη με τεχνικό δίδυμο

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης Ηλιάδη με τεχνικό δίδυμο
Μιλίνκοβιτς

Το ξεκίνημα της εβδομάδας περιλάμβανε ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του Άρη αλλά και συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, με το τεχνικό δίδυμο Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ.

Συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, με το τεχνικό δίδυμο Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ περιλάμβανε το ξεκίνημα της εβδομάδας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μία μέρα όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είχανε ρεπό μετά από απόφαση του Σέρβου τεχνικού και από αύριο θα μπούνε σε ρυθμούς προετοιμασίας για το παιχνίδι της Δευτέρας στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν διάφορα θέματα και κυρίως πως θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Super League καθώς ο Άρης μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δεν έχει νίκη και μόλις έναν βαθμό.

Ο Μιλίνκοβιτς εξάλλου προσπάθησε χθες μετά το τέλος του ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας στους ποδοσφαιριστές του.

Σύμφωνα με ότι διέρρευσε ο 45χρονος Σέρβος τεχνικός τους υπογράμμισε πως: «Είδα κάποια θετικά στοιχεία και μαζί με την δουλειά στις αδυναμίες θα γίνουμε πιο ομάδα. Πρέπει να γίνουμε πιο ομάδα».

Για αύριο εξάλλου είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου της Διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ