ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συζητήσεις Ντελγκάδο-Μπενφίκα

Συζητήσεις Ντελγκάδο-Μπενφίκα
Ντελγκαδο

Μέχρι την Δευτέρα θα έχουν ολοκληρωθεί (θετικά ή αρνητικά) οι διαπραγματεύσεις του Σέζαρ Ντελγκάδο με την Μπενφίκα

Μπορεί την Τρίτη ο αθλητικός διευθυντής της Κρουζ Αζούλ να δήλωσε οτι δεν υπάρχει πρόταση για τον Ντελγκάδο, όμως φαίνεται οτι αυτή δεν ήταν τίποτα περισσότερο απο μια διπλωματική απάντηση, καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για την μεταγραφή του "Τσελίτο".
Οι Λουζιτανοί εξετάζουν πολύ σοβαρά την συγκεκριμένη υπόθεση και έχουν ξεκαθαρίσει οτι το συγκεκριμένο θέμα θα έχει ολοκληρωθεί (θετικά ή αρνητικά) μέχρι την Δευτέρα.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο οτι τις τελευταίες μέρες υπάρχουν διαδοχικές συναντήσεις των ενδιαφερόμενων πλευρών προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Ντελγκάδο απο την πλευρά του πέρασε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Κρουζ Αζούλ, όμως τις τελευταίες μέρες αγωνιά για την εξέλιξη των συζητήσεων.

Είναι χαρακτηριστικό οτι αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός είχε δηλώσει οτι θα μείνει στο Μεξικό μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του, όμως οταν συνομίλησε με την διοίκηση της Μπενφίκα και πείστηκε για το πραγματικό τους ενδιαφέρον εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Διαψεύδει ο Ντε Λα Τόρε
Ο αθλητικός διευθυντής της Κρουζ Αζούλ, Εντουάρντο Ντε Λα Τόρε, απο την πλευρά του πάντως συνέχισε να διαψεύδει οτι υπάρχει ενδιαφέρον απο ομάδες για την απόκτηση του Σέζαρ Ντελγκάδο.

''Όσα ακούγονται είναι μόνο δημοσιεύματα του Τύπου, με μένα ή τον σύλλογο δεν υπάρχει καμία επαφή με κάποιον σύλλογο. Μπορεί να υπάρξει στο μέλλον, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει το παραμικρό. Αν θα φύγει ο Ντελγκάδο εξαρτάται απο τις προτάσεις που θα γίνουν, ο σύλλογος πάντως είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα".











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ