ΟΦΗ

Συζητήσεις με Φερνάντες

Συζητήσεις με Φερνάντες

Σε συζητήσεις με τον Ντάνιελ Φερνάντες βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το "GOAL" σε συνομιλίες με τον Ντάνιελ Φερνάντες βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Ο 29χρονος Πορτογάλος κίπερ αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την Ολλανδική Τβέντε στην οποία βρίσκεται από τον Ιανουάριο 2012 χωρίς να έχει καταφέρει να αγωνιστεί.

Ο Φερνάντες είναι γνωστός από την θητεία του σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Πανσερραϊκό ενώ έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή (28/6) ο Χρήστος Μπούρμπος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια και θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου μέχρι το 2015.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Παίκτης του ΟΦΗ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Χρήστος Μπούρμπος που ανανέωσε την συνεργασία του με την ΠΑΕ. Ο Χρήστος Μπούρμπος ήρθε στον ΟΦΗ στα μέσα της περιόδου 2009-10 και μέχρι τώρα έχει 76 συμμετοχές".

Συμβόλαιο δύο χρόνων υπέγραψε και ο 32χρονος Πορτογάλος αμυντικός Κάρλος Μιλιάζες. Πέρσι αγωνιζόταν στο Παραλίμνι μετρώντας συνολικά 23 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με δύο γκολ απολογισμό.

" Ξέρω πως ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ένα ενθουσιώδες κοινό. Έχω πάρει πληροφορίες για τον ΟΦΗ από τον Γιακούμπου και τον Γαλανόπουλο. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και το Ηράκλειο και θα δουλέψω σκληρά και θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα.

Ανυπομονώ να πάω στο "Γεντί Κουλέ" και να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό του ΟΦΗ. Ξέρω πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πως ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με απαιτήσεις", ήταν τα λόγια του Κάρλος Μιλιάζες.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ