ΑΕΚ

Συσκέψεις προγραμματισμού με Κετσπάγια

Συσκέψεις προγραμματισμού με Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, πριν αναχωρήσει Κύπρο, είχε επαφές με τους νέους του συνεργάτες με θέμα τον προγραμματισμό της Ένωσης.

Προφανώς και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη μπροστά του πολλή δουλειά, παρόλο που οι προπονήσεις για τη νέα σεζόν ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει. Θα πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός, αλλά ακόμα και ο προγραμματισμός για την προετοιμασία. Ήδη σήμερα ο Γεωργιανός τεχνικός είχε επαφές και συσκέψεις με ανθρώπους της ΑΕΚ, προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν την δουλειά που θα πρέπει να γίνει.

Ο Κετσπάγια είχε επαφές ακόμα και με τους συνεργάτες που θα αποτελέσουν το τεχνικό τιμ της νέας σεζόν. Ο Παναγιώτης Βούλγαρης, που ήταν ο γυμναστής και ο Κώστας Καμπόλης που ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων, παραμένουν κανονικά στο πόστο του. Και ο Κετσπάγια είχε μια πρώτη επαφή γνωριμίας μαζί τους. Επίσης ο Γεωργιανός τεχνικός είχε και μια ακόμα σύσκεψη με τον Μιλοβάνοβιτς, τον Ντε Μπαρτόλο, αλλά και με τον τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη. Ο Κετσπάγια ήθελε να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες, πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, απ' όπου θα επιστρέψει στις 20 Ιουνίου.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ